Naujienų portalas DELFI apsilankė „Olympic Lounge“ dar ryte, kai dainininkės repetavo savo šio vakaro pasirodymą. Atlikėjos tuomet atliko tik techninį darbą, išsibandė mikrofonus.

Apie tai, kad „Pinup Girls“ narės Viktorija Sutkutė, Ieva Ambrazaitė ir Simona Šermukšnytė nuo ryto jautė ypatingą jaudulį, DELFI prasitarė jų vadybininkė Neringa Zeleniūtė. Nors atlikėjoms įvairūs koncertai nėra naujiena, tačiau penktadienio renginys – ypatingas. Čia scenoje pasirodė ir atlikėjas sveikino jų kolegos Donatas Montvydas ir Sasha Song.

Gerbėjai scenoje audringai pasitiko šventės kaltininkes. "Pinup" merginos koncerte atliko ne tik koverius, bet ir savo kūrybos dainas iš naujojo albumo, taip duodamos atkirtį piktaliežuviams, jog jų repertuare - tik žinomų pasaulio kūrėjų dainos.

Savo gimtadienio šventėje atlikėjos pristatė tris naujus sceninius įvaizdžius, kuriuos sukūrė drabužių dizainerė ir stilistė Reda Paulauskė. Scenoje buvo ir seksualumo, ir prabangos, ir kuklumo. Merginų šukuosenomis patikėta rūpinti stilistui Valerijus Gigevič, kuris dainininkėms darė "pinupiškas" šukuosenas iškart po repeticijos.

Pasveikinti "Pinup Girls" į "Olympic Lounge" penktadienio vakarą susirinko daug jų bičiulių ir gerbėjų, tarp jų buvo ir žinomų veidų. Gražuolių trijulė buvo apgaubta dėmesiu, o susirinkusiesiems atsidėkojo tuo pačiu.

"Pinup Girls" gimtadienio koncerto akimirkos - DELFI galerijoje:

Tris dienas negalėjau ramiai miegoti, prieš miegą išgerdavau valerijono. O šiandien atsikėliau daug anksčiau, mintyse kartojausi šokių judesius, dainų tekstus, kad nesuklysčiau scenoje. Savo emocijų net negaliu pavadinti jauduliu, jaučiu jas pirmą kartą”,- DELFI prieš koncertą kalbėjo Ieva Ambrazaitė.

Mergina pasakojo, kad iš draugų sulaukė ne tik palaikymo, bet ir dovanų. Draugė, kurios nemačiau daugybę metų, man padovanojo knygą. Joje vaizduojamos pin-up” merginos”, - džiaugsmingai kalbėjo mergina.

„Pinup Girls“ repeticijos akimirkos ir pasiruošimas koncertui - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)