Socialiniuose tinkluose paviešintomis nuotraukomis garsi atlikėja sutiko pasidalinti ir su Delfi. Instagrame su sekėjais bendraujanti Erica neslėpė, kad Egipte lankosi pirmą kartą.

„Pirma diena Egipte. Po itin įtempto gruodžio, sirgimo gripu ir didelio karščiavimo norėjosi pabėgti, – rašė Erica, kuri taip pat pasidalijo akimirkomis ir įspūdžiais iš atostogų bei pasakė, kokį tikslą išsikėlė 2023-iems. – Šiemet noriu aplankyti 3 naujas vietas. Pirmosios 2 šių metų savaitės buvo išties nuostabios ir įsimintinos. Ketinu tai tęsti visus 2023 metus.”


Aktyvias atostogos ketveriukė tęsė išbandydama dar vieną Egipte tarp turistų ir poilsiautojų populiarią pramogą.

„Pasivažinėjimas bagiu“, – kiek vėliau dar kelias akimirkas iš kelionės paviešino Erica.

Tiesa, ne visos E. Jennings ir jos vaikų atostogos kupinos nesibaigiančių nuotykių. Kaip tikino atlikėja, trečiadienis yra skirtas laikui prie baseino. O ateinantį šeštadienį, kaip Delfi tikino garsi moteris, ji su atžalomis planuoja aplankyti piramides.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)