„Visas gimtadienis buvo vienas didelis siurprizas“, - DELFI prisipažino verslininkas.

Keturias dienas jis su žmona plaukiojo prabangia jachta. Aplankė Graikijos salas. Porai specialius patiekalus gamino virtuvės šefas, jų patogumui buvo specialiai nusamdytas aptarnaujantis personalas.

Tačiau bene įsimintiniausia pramoga jo laukė ne vandenyje, bet danguje. Ž. Grigaičiui buvo pasiūlyta paskraidyti su parasparniu.

„Iki šiol negaliu patikėti, kad ryžausi tokiai avantiūrai, - juokėsi Ž. Grigaitis. - Manęs paklausė, ar noriu į pasaulį pažvelgti iš padangių.“

Vyrui teko šokti nuo beveik dviejų kilometrų aukščio kalno šlaito.

„Man širdis vos neiškrito, kai pasakė bėgti link bedugnės ir šokti. Elle mane dar paragino, kad išbandyčiau šią gimtadienio staigmeną. Kai sklandžiau dviejų kilometrų aukštyje, pirmas penkias minutes galvojau, kaip nusileidęs kažką nudėsiu, - juokiasi Ž. Grigaitis. - Buvo tikrai nemažai įtampos. Bet nuostabūs vaizdai ir tokia patirtis viską atpirko. Aš mėgstu gyvenime išbandyti įvairias pramogas. Siūlyčiau šį ekstremalų užsiėmimą išbandyti visiems. Nes tai visiškai kitoks jausmas nei šokti iš lėktuvo su parašiutu. Kojos, prisiminus, dreba iki šiol“.

Su instruktoriumi Žilvinas saugiai nusileido prie pat restorano, kur su žmona prabangios vakarienės metu galėjo pasidalinti savo įspūdžiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)