„Labai gerai, tiesiog pildosi mano svajonės“, - DELFI paklaustas, kaip jautėsi pirmą kartą dainavęs jau kaip N.E.O. narys, kalbėjo M. Beinaris.

Martynas tikino jau seniai svajojęs apie sceną ir prasitarė, kad niekuomet anksčiau nemanė, kad kada nors jis taps žinomos vaikinų grupės nariu.

„Tikiuosi pasisemti daug patirties, pasimokyti iš jų. Jie – profesionalai. Jaučiu, tai man bus gera mokykla“, - kalbėjo jis.

Martynas Beinaris

Atlikėjas pasakojo dalyvavęs TV3 projekto „Chorų karai“ atrankose Kaune, kurias organizavo N.E.O. lyderis Raigardas Tautkus. Esą jis, išgirdęs Martyno balsą, nė kiek nesudvejojo ir pakvietė prisijungti prie N.E.O. „Jam aš patikau, pasiūlė prisijungti prie grupės“, - sakė Martynas.

M. Beinaro žiniomis, R. Tautkus jau seniai ieškojo kuo galės pakeisti T. Lukoševičių, tačiau pastarojo pasitraukimo iš grupės priežasčių Martynas tikino nežinąs.

Prie pokalbio su M. Beinariu prisijungė ir N.E.O. vadybininkė bei R. Tautkaus mylimoji Žaneta Daubarytė. Ji džiaugėsi naujuoju nariu ir tikino, kad R. Tautkus išsirinko patį geriausią atlikėją, viskam pasiryžusį grupės narį.

Paklausta apie N.E.O. ir T. Lukoševičiaus išsiskyrimo priežastis, Žaneta kalbėjo aptakiai, tačiau prasitarė, kad Tadas yra gavęs keletą kolegų įspėjimų prieš metus dėl esą nederamo elgesio grupės atžvilgiu. Pasak Ž. Daubarytės, prieš pusmetį T. Lukoševičiui buvo pranešta apie tai, jog ieškoma, kas galėtų atlikėją pakeisti.

„Tai nebuvo spontaniškas sprendimas. Esame labai laimingi. Šiandien jau matavosi naujus džinsus, buvo aprėdytas, papuoštas ir pirmą kartą pasirodė scenoje kaip naujasis N.E.O. narys“, - pasakojo Ž. Daubarytė.

Grupės vadybininkės teigimu, T. Lukoševičiaus narystės buvo atsisakyta, neva jis turi asmeninių problemų, kurios esą trukdė grupės veiklai, tačiau paklausta, kokios jos, Žaneta tiksliai neįvardijo.

„Laikui bėgant atsirasdavo, švelniai tariant, šiokių tokių nesklandumų. Mums reikėjo, kad grupė būtų tvirta kaip kumštis. Gaudavau tam tikrų asmenų skambučių, tame tarpe ir teisėsauga, sužinojau iš jos daug informacijos, kurios pats Tadas nepasakydavo“, - atskleidė Ž. Daubarytė.

Tadas Lukoševičius

Vadybininkės įsitikinimu, N.E.O. vaikinai – kaip šeima, mat drauge dirba jau dešimtmetį. Esą tai, kad Tadas nesidalijo savo rūpesčiais su kolegomis, maišė kortas.

„Kiekvienam nutinka bėdų, mes visuomet vienas kitą dangstom. Kažkur vėluojame, kažkur nespėjame, visuomet vieni kitiems ištiesiame pagalbos ranką, tačiau Tadui to padaryti negalėjome. Tadas nebuvo iki galo komandos narys, ir mes negalėjome jam padėti“, - tikino Žaneta.

Paklausta, kaip vaikinas reagavo sužinojęs, kad jo atsisakoma, Ž. Daubaraitė nedaugžodžiavo: „Skausmingai, ir mes visi skausmingai reagavom, kaupėmės visi“, - sakė ji.

„Prieš metus paprašėm tvarkytis ir pasiūlėm Tadui pagalbą, tačiau nežinojome, kad taip toli nueita ten, kur nereikia ir jau padėti nebegalėjome. Prieš metus pasiūlėme padėti – nepasisekė, o prieš pusmetį pasakėm, kad būsime priversti jį pakeisti. Jis apsiverkė, mūsų akyse taip pat buvo ašaros. Buvo labai sunkus momentas, tos žmogiškos peripetijos labai nukamavo“, - mįslingai apie permainas grupėje N.E.O. kalbėjo Ž. Daubarytė.

N.E.O.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją