Penktadienį Vilniuje E. Petrauskas pakvietė bičiulius į savo kovinio sporto akademijos atidarymą. Čia susirinko būrys jį palaikančių draugų, bendraminčių, bokso sporto gerbėjų ir žmona G. Petrauskienė, su kuria žinomas vyras neseniai išgyveno santykių krizę.

Dar prieš bokso akademijos atidarymą sportininkas socialiniuose tinkluose teigė, kad pradėjęs įrengimo darbus susidūrė su įvairiais sunkumais, todėl nevengė paprašyti ir bičiulių pagalbos.

„Noriu šią svajonę paversti kuo greičiau realybe. Darbai juda greitai ir nenoriu, kad nei truputį apstotų. Mano tikslas padaryti Vilniui bokso salę, kurioje vaikai galės siekti rezultatų, sustiprėti, išmokti pasitikėjimo savimi, siekti savo tikslų bei būti geriausiems“, – socialiniuose tinkluose anksčiau rašė E. Petrauskas.

Žinomas vyras teigė, kad savo gyvenimo neįsivaizduoja be bokso, tai – jo aistra nuo vaikystės: „Pasiekimai patys gali viska papasakoti. Ir neabejoju, jog trenerio darbas man seksis puikiai, nes per savo gyvenimą daug išmokau apie boksą. Jei galite prisidėti prie gero darbo ir padėti užaugti šiai salei ko greičiau, rašykite“, – teigė E. Petrauskas.

Bokso akademijos dieną kalbinta G. Petrauskienė pritarė vyrui sakydama, kad šis laikotarpis šeimai – nėra lengvas, vis dėlto jiedu niekada nenuleido rankų ir stengėsi siekti užsibrėžtų tikslų.

„Beveik prieš metus laiko Evaldas pradėjo visus salės darbus. Ne vienas, su partneriu, kuris turėjo patirties finansuose, leidimuose. Ta draugą – partnerį pažinojome 5 metus, netikėjome, kad jis gali taip pasielgti. Jis tiesiog paliko Evaldą vieną, bėdoje“, – liūdesio neslėpė moteris.

Vis dėlto tuomet ji nepaliko savo vyro vieno, stengėsi, kaip galėdama jam padėti: „Dabar stumiam vienas kitą pirmyn kiek galime. Veikiame kaip vienas kumštis.“

G. Petrauskienė Delfi pasakojo, kad su E. Petrausku likus dvejoms savaitėms iki akademijos atidarymo dirbdavo nuo 6 val. ryto iki 22 val. vakaro, negailėjo savo svajonės įgyvendinimui nei laiko, nei pastangų.

„Evaldas turi tiek treniruočių, kad niekaip nebūtų spėjęs atlikti kitų darbų, todėl aš padėjau tvarkyti kitus reikalus. Jaučiamės pavargę, bet labai laimingi“, – šypsojosi moteris.

Į bokso akademijos atidarymą G. Petrauskienė sakė pakvietusi visus artimiausius žmones, draugus bei mokinius.

„Taigi, pasveikinkite naująjį kovos menų klubą“, – iškilmingai sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)