„2022-ieji buvo patys sunkiausi metai“, – socialiniuose tinkluose skelbė Sofio. Ji patikslino, kad metai sudėtingi buvo daugeliu aspektų, tačiau skaudžiausią pėdsaką jai paliko skyrybos su antro vaiko tėvu.

Paklausta apie išsiskyrimo priežastis moteris nebuvo linkusi atvirauti, bet išskyrė, kad skirtingais keliais su buvusiu mylimuoju pasuko tikrai ne gražiuoju.

„Skyrybų priežastis buvo tikrai baisi. Dabar tai prisiminus man sukyla siaubas. Pastaruosius metus vengiu viešumos, tad galiu pasakyti tik tiek, kad po šių santykių man prireikė pagalbos. Kreipiausi į psichoterapeutą, norėjau ir stengiausi atleisti, pamiršti ir suvokti tam tikrus dalykus. Išsiaiškinti kitus dalykus palikau Lietuvos teisėsaugai, kuri, tikiu, tikrai neliks abejinga, – kalbėjo stilistė ir drąsino kitas moteris nebijoti kreiptis pagalbos, kai jos reikia. – Prašyti padėti tikrai nėra gėdinga.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)