Trumpute balta suknele pasipuošusi nuotaka DELFI pasakojo, kad ilgai nesvarstė, kokia suknele puoštis šią dieną. „Norėjau, kad atsispindėtų gėlių žiedlapiai, o patį siluetą pasirinkau pagal savo figūrą, – pasakojo drabužių kūrėja. – Neužtruko ilgai, nes žinojau, ko noriu.“

Prie balto drabužio dizainerė priderino juodus klasikinius aukštakulnius bei tamsiai raudonų gėlių puokštę.

Aurelijos Jurkšaitytės ir Daliaus Žebuolio vestuvės

Pasidomėjus, ar A. Jurkšaitytė seniai svajojo apie būtent tokią nuotakos suknelę ir visą įvaizdį, ji prasitarė, kad vestuvės įvyko taip greit, jog nebuvo laiko svajoti ir planuoti. „Mes pažįstami vos keturis mėnesius. Tiesiog susitikome ir supratome, kad esame sutverti vienas kitam, todėl ir nusprendėme nieko nelaukę susituokti“, – atskleidė drabužių kūrėja.

Aurelija Žebuolienė
Tiesiog susitikome ir supratome, kad esame sutverti vienas kitam.

Po oficialios ceremonijos, kurios metu jaunuosius lydėjo vos keli artimieji, šventė persikels į sodybą. „Švęsime jaukiame draugų rate, – šyptelėjo A. Jurkšaitytė or pridūrė, kad jokios pompastikos šventėje tikrai nebus. – Bus jauki šventė, pasisėdėjimas su draugais.“

DELFI primena, jog prisilietimas prie vestuvinio drabužio Aurelijai – ne naujiena. Moteris yra sukūrusi vestuvines sukneles TV laidų vedėjai Gerdai Žemaitei bei šokių trenerei Eglei Straleckaitei-Daugėlei.

Po santuokos Aurelija pasirinko vyro pavardę ir tapo Žebuoliene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)