„Gal matėt pas Paulių Ambrazevičių arba ant „Humoro klubo“ sienos, tai naujienos tikros – aš po gruodžio mėnesio išeinu iš „Humoro klubo“.

Buvo visko per tuos metus, – feisbuke neslėpė komikas. – Svarbiausia tai, kad varinėdamas su „Humoro Klubo“ bernais tapau tokiu komiku, kokiu dabar esu (iš bičo, kurį matot fotkėje, joje mano antras pasirodymas ever) ir už tai esu labai dėkingas.

Galiu pasakyti, kad 10 metų „Humoro klube“ – simbolinis laikas varyt solo. Dešimt kartų valio ir labai greitu metu bus paskelbtos naujienos apie mano pasirodymus ir naują turą.

Stay tuned.

Šia žinia pasidalijo ir kitas ilgametis „Humoro klubo“ narys Paulius Ambrazevičius.

„Šiandien sueina lygiai dešimt metų kai Dominykas Klajumas sudalyvavo savo pirmame gyvenime „Humoro klubo“ atviro mikrofono vakare. Šiandien yra ir ta diena, kai paskelbiame, kad nuo sausio 1 dienos Dominykas palieka „Humoro klubą“ ir išeina į solinę karjerą.

Kas dabar bus su „Humoro klubu“? Liekame trise ir po Naujų metų pratęsime turą „Su visais padažais“, tik jau be česnakinio... Ar imsime ką nors naujo į „Humoro klubą“? Kol kas – tikrai ne.

Lietuvoje jau susiformavo keletas komedijos grupių ir iš mūsų pusės būtų nesąžininga jas draskyti. Nelabai sąžininga būtų ir bandyti kažkuo pakeisti Dominyką, nes Dominykas nepakeičiamas, jis palieka tokio dydžio batus (ir perkeltine, ir tiesiogine prasme, nešioja gal 46 ar 47), kurių užpildyti nelabai kam pavyks.

Liko dar keli „Humoro klubo“ pasirodymai šiemet – trys Vilniuje, po vieną Kaune, Palangoje ir Druskininkuose, kur pasirodysime visi keturi, tai kviečiame į juos ir su trenksmu atšvęskime Dominyko karjerą su mumis.

Apie savo pasirodymų planus, datas ir vietas Dominykas vėliau papasakos pats.

„Humoro klubui“ tai didžiulis praradimas, bet Lietuvos stand-up komedijos scenai ir komedijos žiūrovams – didžiulė sėkmė, nes komedijos bus daugiau.

O čia – mano mėgstamiausia nuotrauka iš tų dešimties metų drauge, Dominykas pasakoja kažką 2017 metų „Granatų“ užkulisiuose ir verčia mus iš koto (ar kotų?).

O galvojote, kad Širinskienė su LVŽS yra metų skyrybos“, – rašė P. Ambrazevičius.

Primename, kad D. Klajumas jau kurį laiką kuria sėkmingą „YouTube“ kanalą „Klajumo kanalas“, kuriame rengia ne vieną humoristinį podkastą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)