Iš TV ekranų daugeliui pažįstama gražuolė vasarai nė neįpusėjus pakeitė plaukų spalvą. Nuo šaknų R. Kulvinskytės plaukai - tamsiai rudi, jie šviesėja galų link. Garsi TV laidų vedėja ir žurnalistė naujienų portalui DELFI yra sakiusi, jog apie tokią šukuoseną, kuomet plaukų spalva iš tamsesnės pereina į šviesesnę, svajojo jau seniai, tačiau tik prieš keletą dienų pasiryžo eksperimentui.

Į "Ronalo Barbaro" premjerą Rimantė atvyko drauge su mylimuoju Povilu Miškiniu-Eidukoniu. Jiedu kino teatro prieigose pasirodė prieš prasidedant seansui, todėl turėjo laiko drauge pasėdėti patogiuose foteliuose ir maloniai pasišnekučiuoti.

Rimantė Kulvinskytė

Suaugusiems skirto animacinio filmo herojus įgarsino premjeroje dalyvavę žinomi žmonės. Pagrindinį veikėją – nevykėlį barbarą Ronalą, įgarsino radijo stoties „ZIP FM“ laidos „Radistai“ vedėjas Jonas Nainys. Jo bendražygę, dailių formų karingosios moterų genties atstovę Zandrą įkūnijo TV laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė. Aršaus Ronalo priešininko Generolo vaidmenyje atsidūrė J. Nainio kolega Rolandas Mackevičius. Pastarasis prieš keletą dienų minėjo metų draugystės su mylimąja, merginų grupės "Pinup Girls" nare Ieva Ambrazaite, sukaktį. Į premjerą Ieva atvyko su merginų grupės kolegėmis. Keliaujančiam dainiui – kaip simboliška – savo balsą paskolino dainininkas Linas Adomaitis.

"Ronalo Barbaro" premjeros svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)