Ar sportininkai švenčia gimtadienius? - šventės išvakarėse DELFI pasiteiravo S. Krupeckaitės.

„Sportininkai gal ir švenčia, bet mes paminėsime sukaktį šeimos rate. Neturime laiko ir galimybių rengti puotą. Visi mano gimtadieniai būna ramūs. Nelabai mes pripratę švęsti. Seniau nelabai galėdavome švęsti dėl sporto, dabar dar ir pasikeitęs šeimyninis statusas nelabai leidžia“, - juokiasi dviratininkė.

S. Krupeckaitė kartu su vyru ir treneriu Dmitrijumi Leopoldu augina dviejų metų sūnų Maksimilijaną. Panevėžyje, savo naujuose namuose gyvenanti sportininkų šeima džiaugiasi retomis galimybėmis šventes praleisti gimtinėje.

„Gimtadienius dažnai tenka pasitikti užsienyje, varžybose. Todėl didžiausia šventė, jei gimtadienis būna namuose, su draugais ir šeima, o ne kažkur svečiame krašte su svetimais žmonėmis“, - juokiasi S. Krupeckaitė.

Vaikelį auginančiai mamai kasdien tenka po dvi treniruotes per dieną, todėl laisvą laiką ji stengiasi išnaudoti būdama su sūnumi ir vyru.

„Norisi daug dėmesio skirti vaikui, ne tik treniruotėms. Todėl pakankamai sudėtinga viską suderinti“, - neslepia sportininkės karjerą sėkmingai tęsianti S. Krupeckaitė.

Moteris atvira - didžiausia gyvenimo dovana jai yra sūnus. Pasaulio dviračių treko čempionė ir planetos rekordininkė sako dažnai pagalvojanti apie šiek tiek ramesnį sportinį gyvenimą.

„Tokios mintys ypatingai aplanko tada, kai negaliu būti su vaiku ir reikia su juo atsisveikinti, palikti namuose ir išvažiuoti į varžybas. Tačiau toks mano darbas. Kartais išvažiuojame su sūnumi. Bet, pavyzdžiui, skristi į Meksiką sūnui būtų per daug sudėtinga. Kadangi vyras važiuoja kartu, Maksimilijaną paliekame močiutės priežiūrai“, - naujienų portalui DELFI pasakoja sportininkė.

Motinystę su sportininkės karjera sėkmingai derinanti Simona sako su vyru pagalvojantys ir apie gausesnę šeimą.

„Pagalvojame ir apie antrą vaikelį, ir apie trečią. Tačiau reikia atsižvelgti į tai, kad olimpinės žaidynės ant nosies. Po to, jei viskas bus gerai, planuosime ir antrą, ir trečią atžalą, - išduoda ji. - Norime didelės šeimos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)