Anot Sofio, švenčių metu ji būna kartu su artimaisiais, nors šventes jų šeima, kuri yra kilusi iš Gruzijos, švenčia Naujųjų metų dieną, mat sausio 7-ąją, kai stačiatikiai mini Kalėdas, jie jau būna išsibarstę po visą pasaulį.

„Tačiau Naujųjų metų dieną visi būname arba Lietuvoje, arba Gruzijoje“- paaiškina grožio industrijoje dirbanti žinoma moteris.

Kasmet ji su vyru iš kelionių po užsienio šalis parsiveža ir žaisliukų eglutei bei savo žaliaskarę kasmet papildo naujais papuošimais.

„Taip pat turiu ir keletą žaisliukų dar nuo savo vaikystės. Tai kareivėliai, kurie groja būgnais. Iki šiol juos labai saugau, nes jiems jau daugiau nei dvidešimt metų. Kasmet tradiciškai eglutę puošiame gruodžio pirmąją ir taip pradedame laukti gražiausių metų švenčių“, – pasakojo Sofio.

Švenčių laukimas jai sukelia prisiminimus apie šeimą, kurią mato gana retai. Nemažai ir jos draugų gyvena užsienyje, todėl prieš Kalėdas jie vieni kitiems siunčia dovanėles bei atvirukus iš šalies, kurioje tuo metu yra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)