„Kol anūkės nepamačiau gyvai, dar nesitikėjo, kad ją turiu. Vaikai gyvena Londone. Pirmą kartą paimti mažylę ant rankų ir prisiglausti yra visiškai kas kita nei matyti ją internetu. Pajutau neapsakomą ryšį. Jausmą, kaip ji manęs klausydavosi ir nustodavo verkti, kai ją paimdavau ant rankų, sunku nupasakoti žodžiais“, - DELFI pasakojo antradienį iš viešnagės pas sūnų grįžusi N. Narmontaitė.
Nijolės Narmontaitės anūkė Kamilė

Paklausus, koks jausmas tapti močiute, aktorė prisipažino, kad ji anūkėlei bus mamsius.

„Žemaitiškai aš turėčiau būti baba, bet mano vaikams toks žodis nepatiko. Močiute aš kaip ir negaliu būti, nes mano martelės mama yra močiutė. Kadaise mano sūnus, dar būdamas mažiukas, pakrikštijo mane mamsiumi. Tad manau, kad ir savo anūkėlei būsiu mamsius. Ji labai šypsojosi, kai mes tą vardą tarėme. Žinoma, kaip ji norės mane vadinti, taip bus gerai“, - juokėsi aktorė, tikinti, kad sūnus jai padovanos ir daugiau anūkėlių.

Nijolė Narmontaitė Londone aplankė savo sūnų su žmona ir anūkę
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)