Šįmet pasaulinių „ELLE“ redakcijų sąrašą papildė ir Lietuva, pirmąjį numerį pristačiusi šventiškame renginyje.

Dekoratoriaus Manto Petruškevičiaus išpuoštose elegantiškose „Stiklių“ viešbučio erdvėse pristatymo svečiai turėjo progą ne tik pasklaidyti pirmojo numerio puslapius, bet ir iš arčiau susipažinti su žurnalo kūrybine komanda bei pasimėgauti specialiai jiems surengtomis pramogomis, rašoma pranešime spaudai.

Nauja pradžia ir tvirtais ryšiais su Prancūzija bei abiejų šalių kultūriniais mainais pasidžiaugė ir pristatyme dalyvavusi Prancūzijos ambasadorė Lietuvoje, Jos Ekscelencija Alix Éverard.

Po sveikinimo žodžių renginio vedėja Indrė Kavaliauskaitė pakvietė svečius pasiklausyti virtuoziškų Martyno Levickio akordeono melodijų, sukūrusių lengvą prancūzišką atmosferą, artimą žaismingai žurnalo nuotaikai.

Renginio akimirkos:

Kviestinė publika turėjo galimybę susipažinti su naujausiomis šiltojo sezono mados ir aksesuarų tendencijomis ir aptarti jas kartu su žurnalo vyr. redaktore bei stiliste I. Sine. Besidomintys grožio pasaulio naujovėmis galėjo pasikonsultuoti su grožio ir odos priežiūros specialistais, išgirsti svarbių įžvalgų ir patarimų.

Susirinkusiems besimėgaujant šventiškomis akimirkomis, paskelbtas ir ypatingo atostogų konkurso nugalėtojas.

Pasibaigus pramogoms ir išdalinus dovanas, „ELLE Lithuania“ komanda paragino visus daugiau laiko skirti sau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją