Gilų prisiminimą turi ir atlikėjas Dima Šavrovas-Sasha Song, kuris savo socialiniuose tinkluose paviešino jausmingą žinutę. Nors dainininkas A. Jagelavičiūtės artimai nepažinojo, jos didelė širdis ir įtaka jį palietė.

Sasha Song

„Ji mane stipriai, stipriai apkabino, paleido, šiek tiek nuo manęs atitolo ir, žiūrint man tiesiai į akis, rodant į mane pirštu, garsiai sušaukė: „Aš taip tave myliu, aš taip myliu tavo balsą“.

Tai buvo Agnės pirmi ir paskutiniai žodžiai man asmeniškai, kai mes netikėtai susidūrėme kažkada viename iš mados renginių. Mes vienas kito nepažinojome ir aš žinau, kad ji turėjo savo nuomonę ir apie mane, bet šitie jos žodžiai man užstrigo visam gyvenimui. Ji visada atrodė stipri, todėl jos asmenybė baugino kitus, o aš tuo žavėjausi.

Stiprybės visiems, kurie ją taip stipriai mylėjo ir visada mylės“, – rašė muzikantas.

Daugiau prisiminimų iš žinomų žmonių lūpų galite skaityti kitame straipsnyje, paspaudę čia.

Delfi primena, kad A. Jagelavičiūtei buvo 42-eji. Jos gedi mama, sūnus, artimieji, kolegos, bičiuliai ir visi ją pažinoję.

Su ja bus galima atsisveikinti nuo sausio 2 d. iki sausio 3 d. 11 val. Olandų laidojimo namuose. Laidotuvės vyks sausio 3 d. Kaune, Karmėlavos kapinėse.

Žinia apie vienos garsiausių Lietuvos moterų mirtį pasiekė trečiadienio rytą. Ją Delfi patvirtino redakcijai žinomas ir šeimai artimas šaltinis.

Pranešta, kad A. Jagelavičiūtė pastarosiomis dienomis sunkiai sirgo. Dėl ligos ji pateko į ligoninę, buvo gydoma reanimacijos skyriuje dėl plaučių uždegimo, kuris, deja, komplikavosi.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)