„Nikolas pats išsirinko kostiumą. Jo akcentu tapo dirbtiniai ūsai, kuriuos sūnus labai saugojo ir nuolat taisėsi. Su vyrišku aksesuaru Nikolas atsisveikino tik valgydamas saldumynus – jam niekaip nepavyko „suderinti“ abiejų detalių“, – šypsosi sukaktuvininko mama.

Ketvirtojo gimtadienio švęsti berniukui neteko, todėl šeima labai tikėjosi, kad nebus taip, kaip pernai. Prieš metus Žemaičiai taip pat atidžiai planavo pramogas vaikams, tačiau prieš pat šventę jos kaltininkas susirgo, rašoma pranešime spaudai.

Pobūvį su draugais teko atidėti. Tikėtasi, jog visi susirinks įveikus kritinį momentą, bet... Nikolas buvo paguldytas į ligoninę.

Gimtadienio akimirkos:

„Šventę atšaukėme visai, – prisimena G. Žemaitė, – Šįmet vaikų pakvietėme daug, bet didžioji jų dalis sirgo. Dabar toks nepalankus metus. Labai norėjau, kad tik Nikolas neperšaltų ir pavyktų išpildyti jo svajonę“.

Vaikams skirtame žaidimų kambaryje buvo surengta daugybė atrakcijų mažiesiems – nuo žaidimų ir laipiojimų karstynėmis iki piešinių ant veido, spragėsių degustacijos bei personažų kostiumų matavimosi.

„Buvo tiek įspūdžių, jog dovanų pakavimą Nikolas atidėjo kitai dienai“, – šypsosi G. Žemaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją