Netrukus po „M.A.M.A.“ apdovanojimų, jų organizatoriai paskelbė džiugią naujieną. Jie teigė kviečiantys pasidžiaugti muzikos švente ir Didžiojoje Britanijoje gyvenančius lietuvius, Londono gyventojus bei šalies svečius.

Buvo skelbiama, kad 3 valandų renginyje, vyksiančiame Londone, be stiprios muzikinės dalies lauks ir daugiau, muzikiniams apdovanojimams būdingų atributų.

VIP bilietus įsigiję renginio svečiai galėjo žengti raudonu kilimu ir susitikti su atlikėjais, nusifotografuoti prie foto sienelės, apsilankyti specialioje renginio ložėje, o vėliau ir nemokamai patekti į dūzges, vykusias viename Londono klube.

Vos prasidėjus renginiui buvo galima pastebėti daugybę išsipusčiusių vakaro žvaigždžių bei renginio svečių. „M.A.M.A. Londonas“, panašu, niekuo nesiskyrė nuo Lietuvoje kiekvienais metais rengiamo ir laukiamo „M.A.M.A.“ raudonojo kilimo.

Renginį patikėta vesti ryškioms ir gerai žinomoms asmenybėms. Žiūrovams viso vakaro metu puikią nuotaiką užtikrino vienas garsiausių šalies humoristų ir televizijos veidų – Justinas Jankevičius, o jo kolege scenoje tapo viena žinomiausių šalies muzikos atlikėjų, aktorė bei televizijos laidų vedėja Inga Jankauskaitė.

Scenoje savo žinomiausius hitus atliko ir vienas populiariausių šalies atlikėjų – Vaidas Baumila, kurio praėjusios vasaros super hitą „Kunigunda“ moka kiekvienas lietuvis.

Į Londoną atvyko ir visą Europą sudrebinusi lietuvių grupė, kuri geltoną spalvą pavertė šalį reprezentuojančia, tai „Eurovizijos“ dainų konkurso žvaigždės – „The Roop“.

Scenoje tikrą vakarėlį užkūrė ir sparčiai populiarėjanti jaunosios kartos atlikėja, kurios sąskaitoje jau ne vienas hitas – Jessica Shy.

Koncertas buvo neįsivaizduojamas ir be Vido Bareikio įsimintino šou. Čia skambėjo ir tokie kūriniai kaip „Ežero dugne“ bei „Kupranugaris“, kuriuos kartu su V. Bareikiu atliko ir viena ryškiausių Lietuvos repo grupių – „8 Kambarys“.

„Šis renginys, tai idėja, kurią brandinome jau ilgą laiką. Norime, kad Lietuvos atlikėjai turėtų dar daugiau galimybių savo muziką pristatyti platesnei auditorijai, kad svetur gyvenantys lietuviai turėtų galimybę išgirsti skirtingų dainininkų atliekamą muziką gyvai, supažindinti su ja savo vietinius draugus. Tai tarsi mažesnio formato „M.A.M.A.“ apdovanojimai, kuriuose laimėtojai visi, nes tai vieni populiariausių šių dienų atlikėjai Lietuvos muzikos padangėje“, – anksčiau teigė muzikos šventės organizatoriai.

Renginio svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)