„Apie tai, ko iš tiesų vykau į Maskvą, išsamiai galėsiu papasakoti tik po kokio pusmečio, tačiau jau šiandien galiu patvirtinti, kad tai susiję su mano verslo projektais. Tikrai ne su grupės reikalais. Visos penkios kelionės dienos buvo be galo įtemptos – dieną nuolatos būdavau darbiniuose susitikimuose ir tyrinėjau miestą, o naktį šėlome“ – keliavusi su draugų kompanija, DELFI pasakojo K. Ivanova.

Mergina teigė esanti visų rusiškų filmų gerbėja, todėl stengėsi aplankyti ir savo akimis pamatyti vietas iš mėgstamų filmų. Taip pat ji prisipažino savotišką silpnybę jaučianti cerkvėms, tad jų į kelionės maršrutą buvo įtraukta išties daug.

„Faktas, kad norint pažinti tokį didžiulį miestą penkios dienos yra kaip penkios minutės, tačiau aš labai stengiausi ir galiu drąsiai pasakyti: kalbos, kad Maskva beprotiško tempo ir vienas brangiausių miestų – gryna tiesa – už puodelį kavos su pyragaičiu tekdavo pakloti apie 150 litų. Dar man labai nepatiko, jog visur jaučiasi sovietinė biurokratija – žmonės susivaržę ir net kalbos apie kažkokius kompromisus negali būti. Jei meniu parašyta kava su karštu pienu, tai kavos su šaltu pienu negausi“ – įspūdžiais dalijosi K. Ivanova.

Ji neslėpė, jog penkios dienos Rusijos sostinėje itin brangus malonumas, ypač, kai gyveni penkių žvaigždučių viešbutyje, o viskas, net menkiausia smulkmena, kainuoja be galo daug.

„Išleidau labai daug pinigų, tačiau nesigailiu – galiu sau tai leisti, net ir lauktuvėms pakako, tad nesijaudinkite – kelionė į Maskvą manęs nenuskurdino ir manau, jog į šį miestą aš dar sugrįšiu“ – intriguoja K. Ivanova.

Įspūdžiai iš Kristinos kelionės į Maskvą - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją