„Turime kelis variantus, bet dar nenusprendėme. Norime praleisti kartu savaitgalį ir tada išaiškės. Nes karantino metu vyrai negali patekti į gimdymo pastatą. Tai, kai pabūsime, pabendrausime, tuomet ir nuspręsime, koks vardas jai labiausiai tinka.

Būti tėčiu – tobulas jausmas. Visada norėjau didelės šeimos, nes pats tokioje užaugau ir čia yra pirmasis jos narys“, – su „Delfi“ sakė Vaidotas.

Vaidotas ir Berta susituokė praėjusių metų rugsėjo pradžioje. Jųdviejų santuoka palaiminta Vilniaus Švč. Mergelės Marijos Ramintojos bažnyčioje.

Ceremonijoje dalyvavo tik patys artimiausi poros giminaičiai ir draugai.

„Šventei ruoštis sekėsi puikiai. Labai nekantravome ir laukėme jos. Nekvietėme nieko, su kuo ryšiai nutrūkę ar kalbėjomės paskutinį sykį prieš dešimt metų. Nebuvo ir pabrolių ar pamergių, jokių kartuvių, piršlių ir kitų atributų, būdingų lietuviškoms vestuvėms.

Tai buvo paprasta šventė bažnyčioje, po kurios vyksime pavakaroti ir pasiklausyti grupės koncerto, po kurio visi ramiai keliaus į namus. Jokio besaikio keturias dienas truksiančio šventimo neplanavome. Norime civilizuotos šventės“, – tąkart pasakojo Vaidotas.

Po tuoktuvių Berta Urbonaitė pasirinko vyro pavardę ir tapo Šiožiniene.

Įsimylėjėliai vienas kitą sutiko internete. „Mūsų pažintis tikriausiai nieko nenustebins, nes primena tipinę šiuolaikinę istoriją. Susipažinome internetu, pakviečiau ją į pasimatymą, per kurį ėjome žaisti biliardo. Šitaip viskas ir prasidėjo“, – sakė jis. Poros pasveikinti atėjo ir žinomas humoristas Paulius Ambrazevičius su žmona Kristina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)