Iki mažylio gimimo liko vos kelios savaitės. Todėl jauni tėveliai baigia surinkti visą reikalingą kraitį neilgtrukus pasaulį išvysiančiam pirmagimiui. Galbūt E.Driukaitė suorganizavo „Baby shower“ vakarėlį? „Ši tradicija mūsų kraštuose dar nėra labai paplitusi. Bet būtų visai naudinga, reikės apie tai pagalvoti, - juokiasi aktorė. - Tačiau kūdikiui kraitelį jau turime. Ir ne viską perkame. Tiesiog paklausiame bičiulių, gal kažkam kažko nebereikia. Šiais laikais žmonės tokiais daiktais dalinasi.“

Kol nežinoma vaikelio lytis, praėjusių metų vasarą susituokę tėvai turi susirašę kelis moteriškus ir vyriškus vardų variantus. O kai jau vaikelis gims, tada ir paaiškės tinkamiausias.

Būsimos motinystės džiaugsmais ir rūpesčiais Eglė dalinasi su savo artimomis bičiulėmis - „Skamp“ vokaliste Erica Jennings bei grupės muzikanto Viktoro Diawaros žmona Živile. „Normalu, kad kai visos susitinkame, kalba neretai nukrypsta ir apie nėštumą, vaikus“, - sako E.Driukaitė.

Pavilnės mokykloje vaikų teatro būreliui vadovaujanti aktorė išėjo oficialių motinystės atostogų. Tačiau serialuose vaidinanti ji neatsisako. „Kol kas naujų darbų neplanuoju, bet gautų pasiūlymų ir neatsakau. Jei filmavimus bus įmanoma suderinti, kodėl ne? Todėl jei bus laiko ir galimybių, vaidinti neatsisakysiu“, - prisipažįsta ji.

Paprastai tokiu metų laiku E.Driukaitė ir V.Alesius vykdavo į muzikos festivalius užsienyje. Dabar, natūralu, ilgų kelionių porai teko atsisakyti. „Šį savaitgalį praleidome pajūryje, ilsėjomės pas tėvus kaime, - pasakoja būsima mama. - Šiaip viskas liko kaip seniau, kol kas niekas per daug nepasikeitė. Gyvename kaip gyvenę. Tik, pastebiu, kartais norisi daugiau pailsėti, jėgų prikaupti.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)