„Nieko neslepiu. Viskam savas laikas. Reikia žinoti, kada pasidžiaugti, patylėti ir apie tai kalbėti. Tai nuostabus metas ir, manau, man pritartų bet kuri šiuo metu besilaukianti ar jau turinti vaikų mama. Nenoriu iš savo nėštumo darytis reklamos, noriu ramybės. Šiuos metus pavadinčiau gan „derlingais“. Ne viena pramogų pasaulio persona laukia šeimos pagausėjimo. Norėčiau pasidžiaugti bei nuoširdžiai pasveikinti“, - DELFI teigė O. Šklėriūtė.

Itin paslaptingai dainininkė kalbėjo apie savo būsimo vaiko tėvą. Pasak Oksanos, jis – ne iš pramogų pasaulio, gyvenęs Amerikoje, žaidžia krepšinį. „Gerbiu jo privatumą ir nenoriu viešinti. Todėl nesakysiu pavardės, gal vėliau. Aš esu uždaras žmogus, mano draugą pažįsta tik šeimos nariai, artimiausios draugės. Prie altoriaus neskubu, nes dabar visą dėmesį noriu skirti tai mažai būtybei, kurią nešioju po savo širdimi“, - kalbėjo atlikėja.

Oksana Šklėriūtė

„Nėštumas kol kas nesugriovė darbų grupėje ir nemanau, kad pakenks ateityje. Viską įmanoma suderinti. Turime Guostę, kuri su malonumu mums padeda. Žinoma, kuriam laikui sceną teks palikti. Šiuolaikinė moteris sugeba ir vaikus auginti, ir dirbti, ir dar turėti papildomos veiklos“, - apie darbą grupėje kalbėjo pašnekovė.

DELFI grupės „Kitokios“ lyderė Renata Klimaitytė patikino, kad labai džiaugiasi kolegės gyvenimo permainomis. Kuriam laikui Oksanai pasitraukus iš grupės, merginos savo veiklos nenutrauks ir dainuos toliau. „Turime susiplanavusios labai daug koncertų, savo užsakovų tikrai nenuvilsime. Oksanai pagimdžius ir išėjus motinystės atostogų neaišku, ar liksime dviese, ar prie grupės prisijungs Guostė Dilienė“, - planus atskleidė R. Klimaitytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)