„Planavome pailsėti keletą dienų, bet išėjo kaip visada. Dirbome daugiau nei ilsėjomės. Koncertavome, dalyvavome fotosesijoje, filmavomės. Daug laiko skyrėme ir pirkiniams, mėgavomės greituoju maistu. Leidom sau atsipalaiduoti valgydamos mėsainius ir bulves su vištiena ir tunu. Labai gaila, kad nespėjom apsilankyti Rihannos koncerte. Planavom net pasikeisti lėktuvo bilietus, tačiau dėl darbų Lietuvoje to padaryti negalėjome“, – DELFI pasakojo S. Šermukšnytė.

Simona apgailestavo, kad prieššventinis laikotarpis „Pinup Girls“ – pats darbymetis. Esą dėl to nebeliko laiko nei pramogoms, nei poilsiui.

Kad ir koks įtemptas „Pinup Girls“ darbų grafikas buvo Londone, atlikėjos rado laiko ir pramogoms naktiniame klube.

„Lankėmės prestižiniame klube. Po darbų sukaupėme visas jėgas ir nuėjome pasilinksminti. Buvo labai daug šviesų ir dūmų, klubas paskendęs rūke ir lazeriuose. Pasilinksminom, pašokome, pasikabinome vyrų. Nuolatiniai klubo lankytojai vieni kitus pažįsta, o mes, užsienietės, jiems atrodėme egzotiškai. Ne vienas vyras buvo priėjęs prie mūsų pasakyti komplimentų, užkalbinti“, – pasakojo Simona.

Paklausta, ar kelionės metu buvo kokių nuotykių, S. Šermukšnytė dabar jau su šypsena prisiminė, kaip milžiniškame „Westfield“ prekybos centre buvo pasiklydusi V. Sutkutė.

„Pametėm Viktoriją. Ji neturėjo mobilaus telefono, o aplink – be galo daug žmonių. Viktorija dingo kaip į vandenį. Jos ieškojome keturias valandas, bet kaip gali rasti žmogų tokioje minioje... Nerimavome, nes vakare laukė kocertas, o Vika – dingo. Nuėjome į informaciją, bandėme apibūdinti, kaip būtų galima ją atpažinti, prašėme apsaugininkų pagalbos, tačiau jų taisyklėse nustatyta, kad jei asmuo vyresnis nei 16-os metų – jo paieškos per prekybos centro garsiakalbius neskelbia. Paieška per garsiakalbius buvo paskutinė mūsų viltis“, – DELFI kalbėjo S. Šermukšnytė ir sakė, jog drauge su Ieva ir vadybininke Neringa Zeleniūte nutarė Viktorijos laukti prie to paties įėjimo, pro kurį visos buvo įėjusios į „Westfield“ prekybos centrą. Pralaukusios pusvalandį, sulaukė pradingelės, tačiau šiai net į galvą nebuvo atėjusi mintis, kad jos pasigedo kolegės.

„Viktorija tik pasiteiravo, ar radom sau batų“, – juokdamasi apie nuotykius Londone pasakojo S. Šermukšnytė.

„Pinup Girls“ viešnagės Londone akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)