Prieš kelias savaites duodama interviu naujienų portalui DELFI, tikslios gimdymo datos O. Pikul-Jasaitienė įvardinti negalėjo. Pasak jos, kūdikis pats pasirenka, kada jis nori atkeliauti į šį pasaulį. „Nedaug jau ir beliko, o tie skaičiavimai niekada nėra tikslūs – kokią datą vaikelis pasirinks ateiti, tada ir ateis“, – sakė dainininkė.

„Kraitelis, be abejo, yra suruoštas, liko nupirkti tik keletą daiktų. Krepšys važiavimui į ligoninę taip pat laukia savo vietoje, tai yra privalu, žinant, kad liko visai ne daug“, – tada kalbėjo moteris.

Kiek kilogramų priaugo nėštumo laikotarpiu, moteris taip pat neatskleidė. „Priaugau, bet jaučiuosi puikiai, – DELFI sakė moteris, – visos, kurios laukėsi ar laukiasi žino, kad laukimas nėra lengvas – turiu taikstytis su priaugtu svoriu, daugiau ilsėtis, bet tai yra normali nėščiosios būsena. Ilgą nėštumo laiką lankiausi pas kineziterapeutę, o dabar einu tik į baseiną. Dėkui Dievui, man tiesiog labai pasisekė, kad nėštumas yra lengvas. Aš jaučiuosi gerai, galiu dirbti, esu kupina idėjų. Nepaisant to, kad keičiasi kūno formos, šita būsena man netgi labai patinka“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (484)