Socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Instagram“ Viktorija dalijasi saulėtų atostogų vaizdais.

Jauna moteris gerbėjams leidžia žvilgtelėti į pavydėtinos jos viešnagės Turkijoje akimirkas. Prabangios vakarienės, kūną glostanti šiluma ir tingūs rytai deginantis šalia baseino – tokiomis nuotraukomis perpildytos Viktorijos paskyros.

Akį traukia ne tik merginos kūno linijos, bet ir įspūdinga maudymosi kostiumėlių kolekcija – jų Viktorija į kelionę pasiėmė ne vieną ir ne du. Itin margi arba vienspalviai, vientisi arba dviejų dalių, itin atviri arba dengiantys daugiau kūno – panašu, kad V. Siegel Turkijoje demonstruoja šių metų maudymosi kostiumėlių mados tendencijas.

Į kelionę, kaip jau anksčiau rašė naujienų portalas DELFI, Viktorija iškeliavo kartu su sužadėtiniu D. Bunkumi ir jo sūnumi Kristupu.

Į Turkiją bene tuo pat metu iškeliavo ir dvi buvusios verslininko širdies damos – atlikėja Natalija Bunkė ir viešųjų ryšių specialistė Justina Stambrauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)