„Gediminas publikavo nuotrauką, norėjo padaryti siurprizą Valentino dienos proga. Žinote, aš esu Valentaitė, o vakar buvo Valentino diena. Draugai juokauja sakydami, kad tai - mano pavardės diena“, – DELFI kalbėjo A. Valentaitė.

Asta prieš keletą metų pozavo G. Žilinskui, o šias nuotraukas vadina pašėliojimu, pasibandymu. Žinoma moteris pasimatavo raudonus stilingus akinius, kūną pridengė rankomis ir leido žinomam fotomenininkui atsiskleisti.


„Ši nuotrauka yra iš jo archyvo. Tikrai nesitikėjau tokio siurprizo. Pozavau vieno žurnalo viršeliui 2010-aisiais, fotosesija buvo visai kitokio stiliaus. Čia buvo tiesiog pasibandymas, raudoni akinių rėmeliai tapo subtiliu akcentu. Nuotrauka daryta prieš trejus metus, tačiau draugai sako, kad nepasikeičiau. Niekas net nesuprato, kad tai - senesnė nuotrauka, sulaukiau daug dėmesio ir komplimentų“, – pasakojo žinoma gražuolė.

Asta, pasakodama apie nuotrauką, negailėjo komplimentų G. Žilinskui ir prisiminė jį pažįstanti jau gerą dešimtmetį. Fotomenininkas - vienas iš nedaugelio fotografų, kuriuo A. Valentaitė pasitiki. TV laidos vedėja G. Žilinskui ne kartą yra pozavusi be drabužių. Jos ir kitų subtiliai apsinuoginusių gražuolių nuotraukos puikavosi ir Gedimino surengtoje parodoje „Wild“.

„Gediminas moka fotografuoti gražias moteris. Jo fotografijose visos virsta divomis. Jam patinka seksualumas, žaismingumas, originalumas“, – komplimentų fotomenininkui negailėjo A. Valentaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (315)