DELFI susisiekus su artimu Erikos bičiuliu Aidu Maniku, šis patikino, kad iki šiol jokių žinių apie jos būklės pagerėjimą nėra.

„Kiek bendravau su jos dukra, tai situacija yra tokia pati, kokia aprašyta portaluose. Būklė prasta. Apie kažkokius pagerėjimus žinių nėra“, – DELFI kalbėjo Aidas.

Aidas Manikas

A. Manikas su Erika susibičiuliavo prieš kelerius metus, kai kartu koncertavo, tačiau kurį laiką jų draugystė buvo priblėsusi. Kiek artimiau atlikėjai vėl susisiejo pernai: Aidas tapo jos ir Tomo Škudžinsko santuokos liudininku.

Pašnekovas, apgailestaudamas dėl įvykio, perdavė E. Škudžinskienei šilčiausius linkėjimus: „Linkiu jai sėkmės ir, jeigu Dievas duos jai atsigauti, linkiu, kad pradėtų savo gyvenimą gyventi su pozityviomis mintimis. To labai noriu palinkėti“.

Tiesa, bendraudamas vyras vis pabrėždavo, jog nėra artimas E. Škudžinskienės draugas, tiesiog tapo jos santuokos liudininku, nors daugiausia bendrauja su jos buvusiu vyru.

Pabandžius susisiekti su kitu jos kolega Eugenijumi Ostapenko, telefonu atsiliepusi jo vadybininkė nesutiko leisti atlikėjui bendrauti su žiniasklaida. Pokalbio tema akivaizdžiai neapsidžiaugusi moteris tikino, kad „nieko bendro su šia moterimi mes neturime ir nenorime turėti“. Esą Eugenijus gyvena Klaipėdoje, ji – Kaune, tad nieko bendro ir negali būti.

Ta pati moteris, prisistačiusi Eugenijaus vadybininke, atsiliepė ir jo mamos telefonu. Kiek piktoku tonu ji dar kartą pakartojo, kad nieko šia tema nekalbės.

DELFI žiniomis, E. Škudžinskienės dukra po įvykio pasikeitė telefono numerį siekdama ramybės ir atsiribojimo nuo žiniasklaidos. Susisiekus su Kauno klinikų atstove DELFI taip pat išgirdo atsakymą, jog artimųjų prašymu jokia informacija apie E. Škudžinskienę negali būti teikiama.

DELFI primena, kad apie skaudų įvykį Kauno policijai buvo pranešta spalio 25-osios vakarą. Apie 23.22 val. buvo pranešta, jog Kaune, prie Baltijos g. 11-ojo namo, pėsčiųjų perėjoje automobilis „VW Passat“ kliudė moterį. Po įvykio moteris išgabenta į Kauno klinikas.

Erika Lisauskienė, Tomas Škudžinskas

Trečiadienį su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė kaunietė, mačiusi skaudžią eismo nelaimę. „Visų pirma, partrenkta moteris galėjo būti neblaivi, nes, kiek matėsi ėjimu per perėją, ji tikrai elgėsi neadekvačiai. Visų antra, ji, įėjusi į gatvės vidurį, sustojo ir žengė į kitą pusę, kur automobiliai ją praleido (aš buvau, kuri ją praleido). Jaunuolis, važiuodamas iš kitos pusės, pradėjo stabdyti, bet matydamas, kad moteris beveik perėjus gatvę, pradėjo toliau lėtai važiuoti. Tačiau ši moteris staigiai sustojo, apsisuko ir pradėjo bėgti tiesiai į važiuojantį automobilį. Taigi, galiu teigti, kad ji pati „palindo“ po automobilio ratais“, – rašo skaitytoja.

Skandalingoji atlikėja viešoje erdvėje visuomet į save atkreipia dėmesį skandalingais pasisakymais ir pareiškimais. Neseniai apie meilę gerokai jaunesniam vyrui prabilusi atlikėja televizijos studijoje rėžė, kad keliaus pirkti nėštumo testo, nes esą yra nėščia.

Kiek anksčiau ji savo dukrą apkaltino tuo, jog vilioja nuo jos vyrą. „Mano dukra bandė suvilioti mano vyrą, kuris yra jaunesnis net už ją. Bandė tai padaryti įvairiais žodžiais, judesiais. Būtent dėl to mes nutarėme rečiau su ja matytis.“ Nors šiai santuokai bandė sutrukdyti jaunojo tėvai ir jaunosios duktė, jų laimės tai nesustabdė.

Erika Lisauskienė

Erika ir Tomas, susipažinę internete, po pusės metų draugystės slapčia susituokė ir tik paskui pranešė aplinkiniams, taip pat ir tėvams. Erikos vyras neslėpė, kad jo tėvai prieštaravo vestuvėms dėl didelio amžiaus skirtumo: „Nesutarimai buvo dėl to, kad ji vyresnė. Dėl jos skandalingos praeities ir dėl to, ką kaime pasakys žmonės. Kaimelyje žmonės klausia, kas man pasidarė, tačiau artimiausi draugai teigia, kad jeigu man gerai, tai gerai ir jiems.“

„Esu labai laiminga ir neįsivaizduoju, kaip reikėtų gyventi be Tomo“, – antrino praeityje skandalais garsėjusi dainininkė. E. Lisauskienė garsėja ne tik dėl meilės nuotykių, o ir dėl pašėlusio būdo. Iki šiol daugelis atsimena įvykį, kai neblaivi atlikėja šiurpino Kauno pareigūnus.

Dėl girtavimo viešoje vietoje į komisariatą atvežta atlikėja nevengė demonstruoti nuogų kūno vietų, rėkauti ir reikšti aistringas simpatijas jauniems policijos pareigūnams. Kurį laiką E. Škudžinskienė praleido užsienyje, tačiau prieš dvejus metus grįžusi į Lietuvą vėl pagarsėjo skandalais. 2014-aisiais moteriai buvo surašytas pažeidimų protokolas už tai, kad trenkė medikei greitosios pagalbos automobilyje, kuriuo buvo vežama iš policijos komisariato į ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)