Nemalonumų sulaukęs garsus vyras į areną atvyko kartu su žmona, dainininke Džordana Butkute. Šalia jų buvo galima išvysti ir brolius Lavrinovičius.

Panašu, kad susirinkusi kompanija gerai leido laiką ir įtemptai žiūrėjo pergale pasibaigusias rungtynes.

Be to, po kurio laiko scenos karalienė nusprendė apsivilkti ir krepšinio klubo marškinėlius.

Europos taurė: „Wolves“ – Stambulo „Bešiktaš“

Delfi primena, kad prieš kurį laiką pranešta, kad atlikėjos Dž. Butkutės vyras E. Strasevičius turi rimtų teisinių nemalonumų – jis kaltinamas laikęs didelį kiekį psichotropinių medžiagų.

Spalio 9-osios rytą Kauno apygardos teisme vyko teisiamasis posėdis, kuriame pasirodė ir E. Strasevičius.

Pasak portalo žmonės.lt, buvo apklausti du liudininkai – Robertas Pačėsas ir Rokas Ruginis. R. Pačėsas patikino, kad gydytojas urologas A. Stepučinskas jam išrašydavo norimų medikamentų. Kartais receptus jis atsiimdavo ne gydytojo kabinete, o namuose. Pasak liudininko, už receptus urologas atlygio neimdavo.

Žmonės.lt praneša, kad kitas liudininkas Rokas Ruginis, kuris yra buvęs Dominykos Stepučinskaitės vaikinas, sakė žinojęs, kad jo tuometinė mylimoji pati pildydavo psichotropinių vaistų receptus, ant kurių savavališkai užsidėdavo tėčio atspaudą. Pasak vaikino, mergina pasinaudodama receptais pirkdavo vaistus dideliais kiekiais ir juos vartodavo.

Kratos metu rado krūvas tuščių receptų blankų

Kauno apygardos teismas nagrinėja baudžiamąją bylą, kurioje kaltinimai disponavus labai dideliu kiekiu psichotropinių medžiagų pareikšti praeityje ne kartą teistam atlikėjos Džordanos Butkutės sutuoktiniui Elegijui Strasevičiui.

Kartu su juo į teisiamųjų suolą sėdo šiuo metu jau mediko praktika nebesiverčiantis, į pensiją išėjęs urologas Arūnas Stepučinskas ir jo paslaugomis besinaudojusi sutuoktinių pora.

Ši istorija prasidėjo Kauno policijai gavus operatyvinės informacijos apie galimą prekybą kvaišalais. Atlikę kratą pareigūnai bute, kuriame gyveno mediko A. Stepučinsko dukra, rado krūvas tuščių receptų blankų, patvirtintų šio gydytojo antspaudu bei parašu.

Dž. Butkutės vyras pats sau „paskyrė“ stiprių raminamųjų

Įtariant, jog užčiuopta pogrindinė nelegalios prekybos receptiniais vaistais schema, policijos pareigūnai užklausė visų vaistinių, prašė pateikti informaciją, kokie medikamentai pirkti su šiais gydytojo urologo pasirašytais ir jo antspaudu patvirtintais receptais.

Tada paaiškėjo, jog tarp pirktų medikamentų esama nemažai tų, kurie priskiriami psichiką veikiančių vaistų kategorijai. Teisėsaugininkams toliau narpliojant painią schemą, išsiaiškinta, jog neteisėtai psichotropinius vaistus pirko ir Dž. Butkutės sutuoktinis E. Strasevičius.

Bylos duomenimis, jis laikotarpiu nuo 2020 m. 09 mėn. iki 2021 m. 07 mėn. įgijo ne mažiau kaip 25 neužpildytus receptinius blankus, patvirtintus gydytojo A. Stepučinsko antspaudu ir dalimi patvirtintų gydytojo parašu. Įrašęs pageidautino medikamento pavadinimą, kaunietis keliaudavo į vaistinę.

„Delfi“ žiniomis, E. Strasevičius pasinaudodamas suklastotais receptais savo reikmėms pirko stipriai veikiantį triazolobenzodiazepinų grupei priklausantį raminamąjį preparatą.

Kaltino pandemiją ir emocinę būklę

Atlikėjos sutuoktinis neneigė savo kaltės, pripažino, kad stipriai veikiantys raminamieji vaistai buvo reikalingi asmeniniams tikslams. Esą dėl pandemijos nevyko koncertai ir kiti vieši pasirodymai, todėl žymiai sumenko šeimos pajamos, galiausiai išsibalansavo emocinė būklė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją