Ne paslaptis, kad šeštadienio vakarą Vilniuje esanti arena tapo dėmesio centru visiems kovos menų mėgėjams.

Organizatoriai anksčiau sakė, kad „KOK Mega Series Hero's“ turnyre bus galima pamatyti ne tik fizinių jėgų, bet ir emocijų mūšį, sulauksiančio nemenko dėmesio tarptautinėje bendruomenėje.

Šį mūšį nusprendė pamatyti ir į areną atvykę garsūs žmonės. Tarp jų buvo broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, verslininkė Erika Vitulskienė, boksininko Evaldo Petrausko žmona Goda Petrauskienė ir kiti.

Kovų akimirkas galite pamatyti čia:

Delfi primena, kad šeštadienį vakare Vilniaus „Avia Solution Group“ arenoje – ilgai lauktas „KOK Mega Series Hero's“ turnyras, kuriame ant ringo lipo beveik po dvejų metų pertraukos Lietuvoje kovojęs Sergejus Maslobojevas ir sugrįžimas neprisvilo.

Tiesą sakant centrinės vakaro akistatos laukę žiūrovai galėjo ir nusivilti: kova truko vos 35 sekundes.

Pagrindinėje vakaro kovoje KOK ir GLORY čempionas S. Maslobojevas „Kuvalda“ ringe sutiko svečią iš Anglijos Rhysą Brudenellą.

Aktyviai ringe startavęs lietuvis praleido smūgį į koją ir kluptelėjo, tačiau pakilęs tiksliais smūgiais taranavo varžovą, galiausiai po vieno iš smūgių į galvą šis krito ir arbitrai skelbė lietuvio pergalę nokautu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją