Kaip vakar pranešė portalas tv3.lt, apie 17.30 val. Vilniuje automobilis partrenkė vaiką. Nelaimė įvyko nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje Ulonų gatvėje.

Kiek vėliau paaiškėjo, kad partrenktas vaikas – verslininkės Eskedar Maštavičienės 8-erių metų sūnus Masajus. Apie įvykusią nelaimę moteris pati pranešė ir socialiniuose tinkluose, žinute sutiko pasidalinti ir su Delfi.

I’m a lucky mum and God loves me. (liet. aš laiminga mama, Dievas myli mane)

Šiandien jis dar karta padovanojo man savo vaika. Mano širdis plyšta už tuos, kurie praranda vaikus“, – feisbuke pažymėjo E. Maštavičienė, kuri čia pat pasidalino ir sūnaus Masajaus nuotrauka iš ligoninės.

Berniukas patyrė rankos lūžį.

Vėliau šis įvykis buvo įrašytas ir VPK paros įvykių suvestinėje, kur pateikiama išsamesnė informacija apie nelaimę. Balandžio 29 d. apie 17 val. 29 min. Vilniuje, Ulonų g., automobilis „Toyota Yaris“, vairuojamas vyro (gimusio 1988 m.), partrenkė ir sužalojo per nereguliuojamąją pėsčiųjų perėją ėjusį pėsčiąjį (gimusį 2014 m.), kuris dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)