„Dabar sveriu 82. Bet aš noriu priaugti šiek tiek masės. Be to, raumuo sveria kur kas daugiau, nei lašiniai, - sakė sunkaus ir juodo darbo pastangomis kardinaliai išvaizdą pakeitęs atlikėjas. - Man labai daug padėjo klubo treneris. Tačiau 70 procentų rezultato priklauso nuo pačio žmogaus. Juk treneris už tave nepakilnos svarmenų. Bet jei neklausysi, ką sako treneris, tokių rezultatų nepasieksi.“

Kiekvieną dieną mažiausiai porą valandų treniruočių salėje praleidžiantis Sezzy pabrėžia, kad labai svarbu derinti ne tik sportą, bet ir maistą.

„Sunkiausia ir buvo ne lieti prakaitą sporto salėje, bet atsisakyti mėgstamų patiekalų ir derinti maistą. Seniau valgydavau labai daug ryžių, pieno produktų, varškę. Maniau, kad tai nekenkia figūrai. Tačiau mano kūnui tai netinka. Pačioje pradžioje, kai reikėjo numesti daug svorio, pagrindinis maisto racionas buvo salotos su pomidorais, agurkais ir mėsa – dažniausiai vištiena, lašiša, jautiena. Teko atsisakyti druskos, cukraus, saldumynų, vaisių, duonos. Dabar, kai intensyviai sportuoju, pusryčiams kartais galiu suvalgyti ir sumuštinį su juoda duona. Per dieną galiu suvalgyti aštuonis kiaušinius. Žinoma, be trynio ir majonezo. Netgi ledų porcijos neatsisakau. Dabar jau galiu leisti sau valgyti didesnėmis porcijomis ir įvairesnį maistą“, - sako Sezzy.

Ar antrojo kūdikio besilaukianti didžėjaus žmona neprieštarauja, kad visai šeimai teko pereiti prie kitokio maisto raciono?

„Namuose visada yra ir torto, ir šokolado. Niekas šaldytuvo vakarais nerakina. Bet tai nereiškia, kad aš viską turiu suvalgyti. Žmona šeimai visada gamindavo sveiką maistą. Ne tik dėl manęs, bet ir dėl sūnaus Oskaro, - pabrėžia Sezzy. - Sunkiausia būna savaitgaliais, kai reikia naktimis dirbti klubuose. Tada tenka pačiam gamintis pusryčius ir vakarienę iš anksto. Valgau penkis kartus per dieną, todėl turiu laikytis bent jau apytikslio maitinimosi grafiko. Būna, žinoma, kad naktį grįžtant iš koncerto tenka krimsti tai, ką siūlo degalinių meniu. Bet ne dešrainius, o riešutų, džiovintos jautienos“, - neslepia jis.

Sezzy juokiasi, kad geležinės disciplinos jis laikosi ne tam, kad taptų panašus į Arnoldą Schwarzeneggerį. Didžėjus netgi nesiruošia dalyvauti lengvojo kultūrizmo varžybose.

„Tiesiog noriu turėti dailų kūną, ryškius raumenis. Mano darbe svarbu išvaizda, todėl noriu gerai atrodyti. Po poros savaičių mano gimtadienis, ta proga ketinu išleisti naują singlą, nufilmuoti muzikinį vaizdo klipą. Organizuojame fotosesiją. Dėl to aš ir sportuoju, kad geriau jausčiausi. Nes nauja išvaizda suteikia didesnio pasitikėjimo savimi. Pasportavus turi daugiau energijos ir jėgų dirbti. Sportas buvo pirmas žingsnis mano ilgalaikio plano - noriu grįžti į sceną su trenksmu ir paminėti savo karjeros dešimtmetį.“, - džiaugiasi jis.

DELFI galerijoje - Sezzy išvaizdos pokyčiai nuo 2014 sausio iki rugsėjo:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)