Dėkoja gamtai

Žvelgiant į žinomą atlikėją atrodo, kad ji nepavaldi laikui. Sunku būtų netgi įtarti, kad trijų vaikų susilaukusi Julija perkopė penktąją dešimtį.

„Kai buvau jauna, trisdešimt metų atrodė labai daug. Vėliau keturiasdešimt atrodė kažkas tokio. Bet kai tų metų sulauki, supranti, kad amžius tavęs nekeičia. Turbūt nėra tokio amžiaus, kad žmogus kažkam galėtų būti per senas. Viskas priklauso nuo žmogaus vidinio požiūrio“, – sako ji. – Be to, patirtis, kaip gyvenimas rodo, yra pranašumas, o ne trūkumas.“

Kalbant apie fizinius pasikeitimus, J. Ritčik džiaugiasi gamtos padovanota jaunatviška išvaizda.

„Man dažnai žmonės sako, kad neatrodau tokio amžiaus, kokio esu. Žinoma, sulaukus tiek metų sau reikėtų daugiau dėmesio skirti. Bet esu labai laiminga, kad gamta mane apdovanojo tokia dėkinga išvaizda “, – juokiasi ji.

Julijos jaunystę ir puikią savijautą padeda išsaugoti maratonai. Bėgiojimą su vyru atlikėja atrado visai neseniai. Tačiau aktyvus laisvalaikis jau tapo muzikalios šeimos tradicija.

Sugrįžta prie muzikos

Po ilgos pertraukos Julija su grupe „4 Fun“ šią vasarą pasirodys festivalyje „Visagino Country“. Todėl, juokiasi, su grupe praleidžia nemažai laiko repetuodami savo namų virtuvėlėje.

Nors aktyvios muzikinės veiklos pastaruosius metus ir neturėjo, koncertų grupei netrūko. Be to, šiais metais kolektyvas 14-ojo gimtadienio proga pristatė naują dainą.

J. Ritčik prisipažįsta, kad pastaruosius metus ji daugiausiai laiko skyrė savo pagranduko sūnaus auginimui. 2011 metais trečio vaikelio susilaukusi Julija sąmoningai norėjo šiek tiek pailsėti nuo muzikinės veiklos.

„Mano gyvenime visada dainavimas ir anglų kalbos mokytojos darbas ėjo šalia. Gimus vaikui atsirado muzikinė pauzė. Tačiau muzika man yra toks hobis, be kurio aš neįsivaizduoju savęs. Tai didžiausias malonumas, dainuodama galiu geriausiai save išreikšti“, – pabrėžia J. Ritčik.

Moteris pabrėžia, kad aktyvesni ar pasyvesni kūrybos periodai pasitaiko visiems. Kartais turi praeiti laiko, kol atsirastų naujų minčių ir idėjų. Todėl Julija nuoširdžiai tiki, kad daugiau įkvėpimo ateityje bus ir jai.

Juo labiau, kad kūrybiškai aptingti neleidžia vyras Laimonas, kuris yra pagrindinis grupės varikliukas. O ir mažiausias sūnus demonstruoja susidomėjimą muzikos instrumentais, kurių muzikalios šeimos namuose yra apstu.
Julija Ritčik
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)