„Pažįstu Moniką nuo vaikystės ir žinau, kokia ji iš tikrųjų. Visi, kurie ją gerai pažįstame, pavargome nuo jos melo. Norime, kad visi žinotų, jog ji nėra tokia šventuolė, kokia dedasi“, – atvirame laiške dėstė vaikinas, kuris nenorėjo viešinti nei savo vardo, nei pavardės.

„Visų pirma, Monika visada vartojo ir dabar tebevartoja alkoholinius gėrimus, – laiške rašė vaikinas. – visų antra, jos krūtinė nėra natūrali, tai plastikos chirurgų darbas. Ji nuo pat vaikystės skundėsi mažais „papais“ ir įgyvendino savo svajonę.“

Laiške buvo teigiama, kad mergina yra pasidariusi ir daugiau plastinių operacijų: „Turėjo keletą veido plastinių operacijų, bet apie jas negaliu šnekėti“.

Monikos draugu prisistatęs vaikinas teigė, kad atvirą laišką žiniasklaidai nusprendė parašyti todėl, kad jau pavargo nuo girdimo melo: „Ji yra labai didelė melagė, kurianti nebūtas istorijas ir įvykius apie savo gyvenimą. 90 proc. ką ji teigia, yra melas. Tiesiog mums, draugams, labai gaila matyti į ką ji pavirto.“

Užbaigdamas rašyti laišką, vaikinas išliejo nuoširdų atsiprašyma: „Atleisk, Monika, bet mes pavargome nuo tavo melo“.

Susisiekus su Monika ir papasakojus apie tokį vaikino laišką, ši tik nusijuokė. „Man linksma, kai kas nors sako, kad dariausi plastines operacijas. Taip išeina, kad esu tiek simpatiška, kad viskas atrodo net netikra, – juokėsi Monika. – Ir krūtinės aš tikrai nesidariau, nėra ji tokia didelė.“

Anot Monikos, anksčiau ji neturėjo daug pinigų grožiui, nusipirkusi plaukų tiesintuvą, juo sugadino plaukus ir šie atrodė nutriušę. Vėliau, kai pradėjo užsidirbti, dalį pinigų investuodavo ir į grožį, todėl ir jos išvaizda pagražėjo.

M.Šalčiūtė patikino, kad jei laišką rašęs vaikinas tikrai būtų jos draugas nuo vaikystės, ji tikrai su juo bendrautų iki šiol. „Alkoholio aš tikrai nevartoju, nors visada būdavau su draugais, kurie išgerdavo ir dabar mano draugai vartoja alkoholį. Nematau tame nieko blogo, todėl, jei pati jį vartočiau, tai tikrai neslėpčiau“, – tikino Monika.

Į tokius kaltinimus Monika žvelgia su šypsena, nes, anot jos, jai tapus žinomai, atsirado daug netikrų draugų, kurie anksčiau net nepasisveikindavo su ja gatvėje.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (405)