Prodiuseris susilaužė žastikaulį. Kol kas G. Bendžiaus kairioji ranka – įtvare. Gydytojai prognozuoja, kad gijimas užtruks apie šešias savaites. Medikų teigimu, tik po savaitės paaiškės, kai jau bus matyti, kaip gyja lūžęs kaulas, ar reikės operuoti bei gipsuoti. Esą jei kaulas slinksis – operacija bus neišvengiama. Pats prodiuseris tikisi, jog viskas praeis sėkmingai.

„Kai nuvykau į priėmimą, išvydau apie 50 susitraumavusių žmonių, sulaužytomis rankomis ir kojomis, trūkusiais raiščiais. Dejonės, aimanos, visi šaukėsi skubios pagalbos“, – įspūdžius apie ligoninės priimamąjį pasakojo G. Bendžius.

Prodiuseris tikino turėjęs nemažai palaukti, kol gydytojas jį priims. Esą jis jautė, jog kiti, tuo metu buvę priimamajame, buvo daug sunkesnės būklės.

Antradienio vakarą G. Bendžius pasirodė naujojo LNK televizijos projekto „Supermiestas“ filmavime. Vyro teigimu, nors kolegos jį ir įkalbinėjo nevykti į laidos įrašą, šįkart jis nusprendė patarimų neklausyti. G. Bendžius DELFI pasakojo subūręs Klaipėdos miesto komandą, todėl labai norėjęs savo akimis pamatyti, kaip jo komandai sekėsi.

Mindaugas ir Gintaras Bendžiai
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją