Apie garsios vizažistės šeimą iš pradžių prabilta apkalbų forumo „Discord“ platformoje. Kaip žinoma iš anksčiau, į šią vietą, o, tiksliau, į „Pletkų“ serverį, atkeliauja įvairiausia informacija apie žinomus žmones.

Tiesa, informacija gali būti nebūtinai teisinga, jei į serverį neatkeliauja pats žmogus ir paneigia arba patvirtina tai, kas apie jį rašoma. Šįkart šių apkalbų centru tapo garsi vizažistė Oksana Pikul.

Anonimas paskleidė informaciją apie jos bendravimą su vis dar esamu vyru Simu Jasaičiu, santuokoje pirktą namą ir sūnui skirtus alimentus. Nepraleista progos paminėti ir jos dabartinio mylimojo Vaido Akramavičiaus, jų santykių, bendravimo su mama ir kitų asmeninio gyvenimo detalių.

O. Pikul netruko sureaguoti į šias kalbas – moteris socialiniame tinkle „Instagram“ pasiūlė kreiptis į ją tiesiogiai ir ji maloniai atsakys į visus rūpimus klausimus.

Be to, ji pabrėžė, kad pateikta informacija nėra tiksli.

„Gėriau arbatą ramiai ir pasiskaičiau „Discord“. Man juokingiausia, kad visi slepia, jog jį skaito, bet prisiregistruoja ir numeta pletkus. Tai kam slėpti? <...>. Iš tikrųjų daug tikros, netikros informacijos, laužtos iš pirštų. Kartais smagu ir pasijuokti, sužinoti naudingų, įdomių dalykų, nes ten yra galimybė ir tai perskaityti. Ačiū jums už tai.

Kadangi šiandien nemažai tos diskusijos apie mane, būtų ir nebūtų dalykų, netgi prisiregistruočiau, kad galėčiau rašyti komentarus. Prisijungsiu ir atsakysiu į jums rūpimus klausimus. Tikrai mielai padiskutuosiu.

Kiek teko skaityti, tai informacija nėra tiksli, neatitinkanti tikrovės. Tai, kad žmonės nebūtų klaidinami, atsakysiu į visus klausimus.

Nėra kvailų klausimų, yra tik kvaili atsakymai.

Ir dar ką pasakysiu. Nebijau savo jokių nuotraukų, nes advokatai yra išsiuntę į visas įmanomas socialines medijas su reikalavimu jas panaikinti, todėl jas draudžiama publikuoti.

Tai tie, kas pasislėpę už širmos, įgaukite drąsos“, – savo socialinio tinko paskyroje ragino žinoma vizažistė.

Kaip vėliau paaiškėjo, O. Pikul prisistatanti moteris ir pati prisijungė prie minėtojo serverio. Ji nevengė atsakyti į jai užduodamus klausimus apie praeitį, įvairius gandus, V. Akramavičių ir net naująją Simo Jasaičio mylimąją.

„Kitas klausimas apie Simo draugę: nepažįstu, bet neslėpsiu, keistai nuskambės, apsidžiaugiau, kai susirado antrąją pusę ir tikėjausi, kad aprims, daugiau su sūnumi bendraus, nes ims gyventi normalų šeimyninį gyvenimą. Nieko blogo negaliu pasakyti apie ją. Niekada nekonfliktuosiu su mergina, nes noriu, kad kuomet pas tėtį bus mano vaikas, jaustųsi komfortiškai“, – rašė žinoma moterimi prisistatanti serverio narė.

Moters buvo paklausta ir apie „Olialia pupyčių“ laikus, kuriuos ji prisiminė tik iš gerosios pusės.

„Taip, tai buvo sėkmingas projektas. <...> išmėginau darbą televizijoje, laidų vedėjos amplua, sukūrėm grupę. Lydėjo sėkmė. Taip, galima buvo uždirbti, bet daug dirbant. Daug renginių, projektų... Tos, kurios buvo komunikabilios ir apsukrios, ir pateko ant populiarumo bangos, turėjo galimybę pasitaupyti.

Tai, kas kalbama apie „Olialia“ projekto užkulisius, savo akim, ką teko matyti, tik išgalvoti paistalai. Pinigai labai sėkmingai generavosi, nes marketinginė kompanija su didžiausiu dienraščiu priešaky ir max gerais kontaktais TV ir visur kitur generavo gerą pelną. Tad tos juodosios pusės, apie ką pletkina, nemačiau ir matyti būčiau net nespėjusi, nes tiek TV filmavimų, renginių koncertų“, – rašė toliau moterimi prisistatanti narė.

Delfi primena, kad tai nėra pirmas kartas, kai žinomi žmonės paima iniciatyvą į savo rankas ir patys prisiregistruoja prie serverio, kad galėtų paneigti ar patvirtinti sklindančią informaciją.

Štai prieš kelerius metus taip padarė, kaip buvo manoma, verslininku Danieliu Bunkumu prisistatantis asmuo. Po skyrybų su žinoma nuomonės formuotoja, verslininke Viktorija Siegel atsirado įvairios informacijos apie jų santykius, šeimą ir kitus juos supančius dalykus.

Čia vyriškis išklojo, kad jųdviejų su Viktorija santykiai nutrūko dėl kelyje pasimaišiusio trečiojo asmens – jo artimo bičiulio. Kad įsimylėjo kitą, instagrame patvirtino ir V. Siegel. Po Bunkaus slapyvardžiu besislepiantis galimai Danielius Bunkus sakė norintis pasikalbėti su jį išdavusiu bičiuliu, tačiau šis neva bijantis.

„Nemeluosiu. Man tai yra skaudžiausias gyvenimo etapas per 43 metus. Beprotiškai skaudus, tokio nelinkėčiau niekam. Dvigubą dviejų pačių artimiausių žmonių išdavystę tikrai sunku pakelti. Aš perlipau per save nežmoniškom pastangom, nes supratau, kad didesnės vertybės, kaip Viktorija ir Nicole, gyvenime neturėsiu ir negaliu jų prarasti. Atleidau ir daviau antrą šansą žmogui, kurį be galo myliu. Bet ir šį šansą ji paniekino ir toliau tęsė santykius su žmogumi, kuris ilgą laiką man buvo artimesnis už brolį.

Kai vėl tą sužinojau, vis tiek maldavau jos neišeiti, negriauti visko, ką sukūrėme per ketverius metus, ir negriauti Nicolės ir mano gyvenimų. Ji išėjo, ir man tai yra skaudžiausia gyvenimo patirtis, su kuria dar vis negaliu susitaikyti, nes be proto jas myliu.

Nekaltinu Viktorijos ir nejaučiu jai jokios neapykantos. Vis dar ją myliu, bet ji pasirinko kitą kelią. Yra žiauriai skaudu ir gaila, kad visas mano gyvenimas, viltys ir pastangos žlugo. Tai tiek“, – „Discord“ platformoje rašė Bunkumi prisistatantis asmuo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)