Į Paryžių N. Šiaudikytė su mama vyko darbo reikalais. Dainininkės mama – verslininkė, turinti savo patalynės parduotuvę. Paryžiuje moteris dalyvavo naujausiame patalynės kolekcijos pristatyme ir sprendė, kuria patalyne prekiaus savo parduotuvėje. Dainininkė antrus metus iš eilės apsistojo mažame viešbutyje, kuris randasi miesto centre.

Naujos pupytės“ narės pirmą kartą vykstantiems į Prancūzijos sostinę patarė aplankyti Luvro muziejų, užsukti pasilinksminti į naktinį klubą, paskanauti prancūziškų saldumynų macarons'ų. „Luvras - be galo gražus muziejus. Į jį galima užsukti kiekvieną kartą viešint Paryžiuje. Visada pamatysi ką nors įdomaus. Naktiniame klube gali susipažinti su vietiniais žmonėmis, pabendrauti. Macarons'ai – labai brangus malonumas, tačiau juos valgydamas prancūziškoje kavinėje jautiesi, tarsi paryžietiškame filme. Sėdi, gėri kavutę, valgai macarons'us... Atrodo, tai maži dalykai, bet labai smagūs“, - DELFI kalbėjo N. Šiaudikytė.

Dainininkė suspėjo save palepinti ir pasivaikščiojimu po prabangias drabužių parduotuves. Atlikėja atnaujino savo garderobą garsaus dizainerio Michaelo Korso drabužiais.

Nors Paryžiuje N. Šiaudikytė lankėsi keturis kartus, tačiau ne karto nebuvo su savo širdies draugu, šokėju Tomu Uroška: „Būtų labai smagu nuvykti su juo. Tai tikrai romantiškas miestas, jame daug parkų, kur galima smagiai leisti laiką.“

N. Šiaudikytės kelionės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)