„Merginos! Nusprendžiau, kad atėjo metas šią gražuolę kažkam perleisti. Jei esi XS ir ruošiesi tekėti – suknelė su nuometu gali būti tavo!“, – rašo Ugnė socialiniame tinkle.

Parduodant vestuvinę suknelę Ugnę kamuoja dvejopi jausmai: ir sentimentai, ir noras perleisti suknelę, kad ji gyventų antrą gyvenimą.

„Viena vertus, gaila parduoti, nes yra vis dar sentimentai ir visa kita. O kita vertus, gaila, kad gražus ir geras daiktas stovi spintoje ir nebus niekada nepanaudotas, jeigu aš jo kam nors neperleisiu. Manau, geras dalykas, kad ji galės gyventi savo gyvenimą“, – pasakoja Delfi ji.

Žinoma laidų vedėja prisimena gerokai pavargusi, kol rado sau tinkamą suknelę, todėl visoms rekomenduoja kuo anksčiau pradėti ją rinktis ar siūtis, nes tai jai užėmė nemažai laiko.

„Ją rinkausi ilgai, nes negalvojau, kad tai toks sudėtingas darbas. Iš pradžių pradedi dairytis žurnaluose, po to atrodė, kad susirasti suknelių nuomos punktą yra nieko tokio, bet dauguma jų buvo nunešiotos, sunešiotos, ir visokios, tai man labai nepatiko. Tada pagalvojau, kad reikia siūtis. Bet tas siuvimo procesas užtruko ilgai: bandėme išieškoti, kaip ji turi atrodyti, iš kokios medžiagos būti pasiūta. Visai sudėtingas procesas. Žinojau, kad noriu ilgos, pakankamai tradicinės, bet su kitais akcentais. Tokia buvo vizija. O kai išsirinkau dizainerę, patikėjau ja, kad ji išpildytų mano viziją kaip ji mato. Jei išsirenki dizainerį – turi juo pasitikėti.
O aš galvoju, kad pamatai kieno nors vasarą vestuves, bedi pirštu ir sakai: „Va, šita buvo visai graži“. Jei kas nors pagalvojo apie mano suknelę taip, tai ją su dideliu malonumu perleisiu. Žinau, kad tos paieškos trunka ilgai ir sudėtingai, tad jei kam nors palengvinsiu tas kančias, tai labai tuo džiaugsiuosi“, – prisimena Ugnė.

Siparė net nežinojo senų prietarų, kad neva, suknelės negalima parduoti, ir ją reikia laikyti spintoje visą gyvenimą. Jai tokių prietarai – nė motais. Ugnė įsitikinusi, kad poros tikrai ne dėl to išsiskiria.

„Aš net tokių prietarų net nežinojau, kol nesugalvojau parduoti šios suknelės. Draugės klausė: „tu ką netiki prietarais?“ Sakau: „kokiais?“. Šiaip gyvenime nesu prietaringa. Jei gyvenime kažkas nutinka, tai žmonės galvokite logiškai, tikrai tai ne dėl parduotos suknelės. Ir vestuvių gi nedaro, tik susirašo, ar nuo to tų žmonių santuoka blogesnė? Nemanau“, – juokiasi ji.

Žinoma moteris yra numačiusi suknelės kainą ir yra įsitikinusi, kad tikrai ras bendrą susitarimą su būsima pirkėja.

„Esu maždaug nusimačiusi kainą. Bet kokiu atveju, jei labai tiks ir patiks, mes su būsima nuotaka tikrai susitarsime“, – neatskleidžia tikslios kainos Ugnė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)