Pareigūnų nepaveikė verksmingi Plaštakės maldavimai ir šliaužiojimai šaligatviu, tad muzikantams teko laisvalaikį praleisti kitoje nei įprasta vietoje.

Incidentas su policija baigėsi laimingai, kurį linksma kompanija aplaistė vienoje sostinės kavinėje. Plaštakė ir šįkart neatlaikė - tostas “degtinė per keturis pirštus” jam buvo pernelyg sudėtingas, todėl filmavimą teko trumpam sustabdyti.

Tačiau greit paaiškėjo, kad “G&G Sindikatas” nėra jau toks agresyvus, užsidaręs ir nepermaldaujamas. Po ilgų įkalbinėjimų kai kurie grupės nariai sutiko įsileisti į savo asmeninį gyvenimą ir pirmąkart parodė, kaip atrodo jų moterys ... ir netgi unikalūs hip – hoperių vestuvių epizodai.

Pervargę nuo įkyrių „Panelės TV“ herojų kamantinėjimų, Svaras, Pushas pareiškė, kad jokių agresyvių išpuolių, muštynių ar pornografinių akcijų iš jų nesulauks ir „mandagiai“ išprašė iš savo įrašų studijos, kurioje vedėjams į akis krito šimtai tuščių alaus butelių. “G&G Sindikato” vyrai tuoj pat suteikė tam prasmę – “organizuosime grandiozinę akciją Vokiečių gatvė: dalinsime alaus butelius miesto vargetoms, kuriuos valdžia intensyviai vaiko iš visų senamiesčio pakampių“.

Filmuojant laidą “G&G Sindikatas” liko ištikimas savo pozicijai - griežtai atsisakė dalyvauti bet kokioje miesto šventėje ar spausti ranką kokiam nors pareigūnui. Belieka pridurti, jog prie visos grupės narių antipatijos rinkiminiams triukams ir politikai, kiekvienas iš jų turi tvirtas politines pažiūras ir rinkimuose dalyvaus.

„Penelės TV“ dieną su “G&G Sindikatu” rodys šį šeštadienį 18 valandą per LNK. Projektą rengia kūrybinė agentūra “Concept events & media”.