“Nors ši vasara man labai darbinga, retai kada pavargstu. Patikėkite, muzika ne šiaip sau atsidūrė mano gyvenime, jaučiuosi savo rogėse, todėl šios veiklos net nevadinu darbu. Vienintelis dalykas, nuo ko vasarą stengiuosi pailsėti, yra mano įrašų studija. Todėl kai už lango šilta ir plieskia saulė, retai kada kuriu naujas dainas, - pasakoja Linas ir priduria, kad skirtingai nei kiti atlikėjai, po koncerto pajūryje į savo namus jis neskuba, - myliu aš Lietuvos pajūrį. Tiesa, atostogoms dažniau renkuosi Juodkrantę ar Nidą nei Palangą. Ten ramiau“.

Nors pasakodamas apie savo vasarą Linas jaučiasi ramus ir svajingai dairosi į jūrą, muzikos atlikėjas prisipažįsta, kad šiemet išleidęs albumą jis turi po dvidešimt koncertų per mėnesį. Taigi lipti į sceną tenka kone kasdien.

„Ir taip iki pat vasaros pabaigos, - juokiasi Linas, - tačiau šią savaitę su žmona pasidarėme sau atostogas. Visai savaitei išvykstame į savo numylėtą sodybą, išsijungsime telefonus ir leisime laiką gamtoje dviese, prie ežero“.

Tačiau tai ne vienintelės L. Adomaičio šios vasaros atostogos. Rugpjūtį numatyta kelionė į Norvegiją, kur gamtą mėgstantis Linas su žmona žada svečiuotis pas savo draugus.

Pasakodamas apie vasaros linksmybes Linas prisipažįsta, kad vis tiktai jis labiausiai mėgsta atostogauti žiemą: „Man idealios atostogos yra tada, kai Lietuvoje spaudžia šaltukas, o aš nusiperku lėktuvo bilietą ir išlekiu į šiltą egzotišką kraštą – pavyzdžiui, Panamą ar Tailandą, kur mėgaujuosi ta egzotika mėnesį ar du. Tai pats geriausias būdas pravėdinti galvą ir pailsėti nuo visų darbų“.

Kita vertus, L. Adomaitis patikina, kad blogas oras jam atostogų tikrai nesugadintų: „Nesuprantu tų, kurie užklupus lietui visą laiką skundžiasi ir net nespėja pasidžiaugti savo dažniausiausiai ir taip trumpomis atostogomis“.

Pati ištikimiausia Lino atostogų kompanijonė – jo žmona Irma. „Nuo to laiko, kai pasipiršau jai, mes didžiąją dalį savo laisvalaikio leidžiame kartu. Kodėl? Kartu patirti malonūs įspūdžiai suartina. Man labai svarbu dalintis geromis emocijomis su antrąja puse. Manau, tokia ir yra santykių prasmė“, - pasakoja Linas ir pasidžiaugia, kad jo žmona nebijo kartu leistis net į ilgai trunkančias ir kartais varginančias keliones.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)