Prieš santuokos ceremoniją jaunųjų svečiai vaišinosi šampanu prie bažnyčios esančiame parkelyje. Antrą kartą tekanti nuotaka išsirinko ne baltą, bet jūros atspalvio suknelę, kurią sukūrė dizainerė Eglė Siurblienė. Galvą papuošė gyvomis rugiagėlėmis. Nuotaka į ceremoniją atvyko keletą minučių pavėlavusi.

Į bažnyčią A. Petrikytę atlydėjo tėtis. Ceremonijoje taip pat dalyvavo ir Anždelikos mama Birutė Petrikytė bei šešiolikmetis Andželikos sūnus Antanas iš pirmosios santuokos.

Savo ranką ir širdį vokiečiui atidavusi Andželika pasirinko pavardę per brukšnelį ir tapo A. Petrikyte-Munchted.

Pulko bičiulių sveikinimų sulaukę jaunavedžiai buvo puikiai nusiteikę ir prisipažino, kad tai - laimingiausia diena jų gyvenime. Vokiškai kalbanti Andželika išmokė lietuvių kalbos ir savo vyrą. "Aš tave myliu", - glausdamas mylimą moterį lietuviškai prisipažino jaunikis.

"Ši diena mano gyvenime yra pati laimingiausia, nes radau nuostabų žmogų", - žurnalistams prisipažino laiminga nuotaka.

Paklausta, ar planuoja šeimos pagausėjimą, Andželika prisipažino, kad viskas - likimo valioje. "Visko gali būti. Kaip likimas duos", - šypsojosi ji.

Pora vestuves šventė simboliškoje vietoje - "Birutės uosto" restorane, kur ir užsimezgė jų pažintis.

Jaunavedžiai medaus mėnesį planuoja praleisti Argentinoje. Santuokos Vokietijoje pora neplanuoja. Tačiau savo laimę jie nusprendė kurti būtent užsienyje.

Tarp poros šimtų svečių dalyvavo ir artimas šeimos bičiulis, verslininkas Romas Bubnelis, Žilvinas Grigaitis su savo žmona. Ceremonijoje dalyvavo ir svečiai iš jaunikio pusės, atvykę pasveikinti naujos šeimos iš užsienio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (684)