Antradienį Palangos stadione vyko pirmoji treniruotė, krepšininkams čia savo patarimus dalijo fizinio pasirengimo treneris Sigitas Kavaliauskas. Jonas Kazlauskas pratybas ves antroje savaitės pusėje, kai krepšininkai Klaipėdoje pradės treniruotis su kamuoliu.

Rinktinės stovykla - turbūt vienintelė vieta, kur vienoje vietoje galima išvysti visą garsiausių sportininkų automobilių parką. Aikštelėje prie "Vanagupės" smalsuolių žvilgsnius traukia prabangieji Jono Mačiulio ir Darjušo Lavrinovičiaus "Audi Q7", Roberto Javtoko patobulintas "Porshe Cayenne", septintos serijos BMW, Martyno Pociaus "Cadillac CTS V-Coupe", "Lexus RX", Donato Motiejūno "Chevrolet Camaro" ir kiti prabangūs automobiliai. Jais krepšininkai išrieda ir į atostogų sostinės gatves, kur it magnetai traukia smalsių poilsiautojų žvilgsnius.

Tiesa, pirmą savaitę sportininkams draugiją palaiko ir jų antrosios pusės. Palangoje vieši Martyno Pociaus sutuoktinė Viktorija Kunauskaitė-Pocienė, R. Javtoko žmona Vilma. Moterys į pajūrį atsivežė ir savo augintinius keturkojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (246)