Siaubingu nutikimu garsi moteris pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Čia ji parodė ką tik uždegtą automobilį ir tai, kas iš jo liko.

Šiais įrašais ji leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

Padegtas Marinos Bui BMW markės automobilis

„Man padegė mašiną. Daugiau nieko nekomentuosiu. Toliau kriminalistų darbas“, – socialiniuose tinkluose rašė M. Bui.

Moteris sakė niekam nelinkinti patirti to, ką ji šiuo metu išgyvena. Ji taip pat džiaugėsi, kad pavyko laiku iš namų išvesti abi dukras.

„Milutė nesuprato, nes naktį išnešėm miegančią į kitą saugią vietą. Vyresnėlė labai verkė ir pergyveno. Nemiegota iki 7 val. ryto, nes įvyko apie 3:15 val. naktį. Kol užgesino, pafotografavo, kol surašė visas aplinkybes“, – socialiniame tinkle pasakojo M. Bui.

Padegtas Marinos Bui BMW markės automobilis

Sekėjų pasiteiravus, kas galėjo moteriai pakenkti, ši atsakė, kad prie to galėjo prisidėti pavydas.

„Manau, pakenkti, sužlugdyti. Kažkoks pavydas ar kas“, – svarstė ji.

M. Bui taip pat nurodė, kad jos automobilį specialiai padegė du asmenys.

„Šiąnakt gal kažkiek ir pamiegojau. Aišku, nesmagu, atvykau ilsėtis prie jūros į tokią ramią vietą Latvijoje ir taip nutiko... Manau, viskas buvo planuota, buvau sekama. Šiaip pergyvenu dėl savo ir vaikų saugumo“, – atvirai kalbėjo moteris.

Padegto automobilio vertė 40 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)