Pagrindiniam naujienų portalui Lietuvoje DELFI P. Daunys sakė, kad į kelionę išsiruošė liepos 30 dieną ir po visą Ameriką keliaus iki rugpjūčio mėnesio vidurio. Antrą kartą už Atlanto viešintis dainininkas sakė, kad įspūdis – dar geresnis, nei lankantis pirmąjį kartą.

„Amerikoje esu jau antrą kartą. Praėjusią vasarą pirmą kartą čia atvykome kartu su drauge. Tada lankėmės Čikagoje, – pasakojo Petras, – įspūdis jau antras, bet geresnis. Esu valstijoje, kurios klimatas man labai patinka“.

Dainininkas, išgarsėjęs projekte „Lietuvos talentai“, šiuo metu yra Kalifornijoje. Anot Petro, jam tinka ir patinka ne tik šios valstijos oras, bet ir čia gyvenantys žmonės.

„Kiekvieną dieną šilta, šviečia saulė, jokių debesų, lietaus ar surūgusių ir nepatenkintų žmonių. Visi čia laimingi, o tai yra užkrečiama“, – apie atmosferą Amerikoje pasakojo vaikinas.

Likus mažiau nei savaitei iki kelionės finišo, P. Daunys dar aplankys JAV kino studiją „Universal studios“ bei „New York Film Academy“. Paklaustas, kokiu tikslu ten keliauja, vaikinas išliko paslaptingas.

„Kokie planai veda ten, tegul lieka paslaptis. Kai viską papasakoji, sako, neišsipildo“, – prietaringai kalbėjo pašnekovas.

Praėjusiais metais į Jungtines Amerikos Valstijs Petras Daumys vyko su širdies drauge Milda Rasilavičiūte. Tada pora ištisas tris savaites praleido lietuvių pamėgtame Čikagos mieste.

„Šįkart keliauju vienas, – DELFI patvirtino dainininkas.

Daugiau P. Daunio kelionės akimirkų – DELFI nuotraukų galerijoje:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)