- Karolina, neseniai tapote mama. Ar tapus mama pasikeitė grožio puoselėjimo įpročiai?

- Anksčiau tikrai domėjausi kosmetika. Nors niekada neturėjau begalės priemonių, tai buvo mano pomėgis. Kai atsirado vaikas, nebeliko laiko. Retkarčiais net nagus tvarkausi tik naktį (šypsosi).

- Ar mėgstate ne tik darbe, bet ir laisvalaikiu pasipuošti makiažu?

- Prieš ateidama dirbti į televiziją, lankiau baleto mokyklą, tad tekdavo ir sceninį makiažą retkarčiais pasidaryti. Baleto mokykloje net turėjome grimo pamokas, buvau prisipirkusi įvairių priemonių ir teptukų, tačiau pastaruoju metu laisvalaikiu būnu be jokio makiažo. Norisi pailsinti veido odą.

- Kokias makiažo priemones dažniausiai naudojate?

- Mano kasdienė kosmetinė minimali. Dažniausiai naudoju toninį kremą ir balzamą lūpoms.

- Ar skiriasi žiemą ir vasarą naudojamos makiažo priemonės?

- Pastebėjau, kad kuo mažiau priemonių naudoju, tuo geriau atrodo oda. Pradėjus naudoti naujas priemones, būna, kad atsiranda problemų, dėl kurių net tenka keliauti pas kosmetologę. Stengiuosi tiek žiemą, tiek vasarą naudoti kuo mažiau priemonių.

- Be kokios priemonės neįsivaizduojate savo kosmetinės?

- Micelinis vanduo veidui valyti. Be to neišsiversčiau net jei ir nesidažyčiau, jis puikiai tinka ir kaip prausiklis.

- Jei pedikiūrui gaila laiko, gal ir manikiūrą stengiatės pasidaryti ilgalaikį? Ar esate išbandžiusi ilgalaikį lakavimą?

- Pradėjusi dirbti televizijoje pagalvojau, kad būtų labai patogu turėti ilgalaikį tvarkingą manikiūrą. Manikiūrininkė man atliko gelinį lakavimą, atrodė natūraliai ir labai gražiai. Tačiau po to teko vykti į kalnus ir nagus teko labai saugoti. Buvo juokinga, tačiau visus išsaugojau (šypsosi). Beje, tai dariau tik kartą, daugiau neeksperimentavau.

- Minėjote, kad anksčiau lankėte baleto mokyklą. O ar šiuo metu kaip nors lavinate savo kūną?

- Kai atsirado vaikas, rūpinimasis juo tapo ir dieta, ir sportu (šypteli). Nors anksčiau sportavau sporto klube. Tai dariau ne dėl stangresnio užpakaliuko ar kitų priežasčių, o dėl to, kad daug metų šokau, buvau pripratusi prie fizinio krūvio ir to norėjosi. Kai gimė Lukrecija, nebeliko tam laiko. Beje, esu nusipirkusi labai gražius bėgimo batelius ir tikiuosi, kad juos greitu metu panaudosiu.

Visą interviu su Karolina rasite naujausiame žurnalo MIESTE.lt numeryje arba čia.