Kelionę į Balį jiedu įsigijo likus porai mėnesių iki vestuvių. „Nuo tada gyvenome laukimu ir laukti tikrai buvo verta“, – neabejoja T. Pavilionis.

Su žmona jiedu išbandė ir banglenčių sportą, ir stengėsi pažinti Balio kultūrą. „Teko itin gerai pažinti Balio kultūrą. Taip jau nutiko, kad mūsų vairuotojas, lydėjęs mus visos kelionės metu, buvo itin meniškos sielos, balietiškų šokių šokėjas. Jis ne tik parodė mums šokių subtilybes, tačiau taip pat supažindino su savo mokytoju, suteikė galimybę pažinti Balio muziką. Kartu su juo keliaudami dainuodavome, dalinomės savo patirtimis, jautėmės kaip namie“.

Tomas pasakoja, kad šis pasaulio kraštelis juos tiesiog užbūrė: „Balis sužavėjo savo neįtikėtino grožio gamta, geru oru, visiškai kitokia kultūra. Žinoma, teko pamatyti ir daug skurdo, bet jis mūsų neišgąsdino. Grįžome labai pailsėję ir užsidegę naujoms kelionėms. Manome dar tikrai sugrįšime ir į Balį“, – DELFI sakė solistas.

Kelerius metus draugavusi pora susipažino Operos ir baleto teatre. Juos tiesiog supažindino Gabrielės mama.

Vestuvių ceremonija vyko Šv. Kryžiaus bažnyčioje, kurioje giedojo Lietuvos Nacionalinio Operos ir Baleto teatro solistai Joana Gedmintaitė ir Arūnas Malikėnas, griežė styginių kvintetas. P

Po ceremonijos nuotaka DELFI sakė, jog jaučiasi puikiai ir baisu visai nebuvo: „Buvo truputį sunku tvardyti ašaras, bet jaučiuosi puikiai.“ Pora atskleidė, jog šįvakar vestuves švęs restorane „Batoras“, o medaus mėnesio vyks į saulėtą Bali.

Pasidomėjus, ar planuoja šeimos pagausėjimą, jaunavedžiai šyptelėjo, jog vaikų jau norėtų, tačiau tai ne nuo jų priklauso: „Kaip Dievas duos. Norim, bet jau čia ne mūsų valioje.“

Medaus mėnesio Balyje akimirkos – nuotraukų albume:

Poros vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)