Apie tai, kad išsiskyrė su savo antra puse, M. Kvietutė savo tūkstančiams sekėjų pranešė instagrame. Žinią, kad atlikėja ir grožio specialistė išgyvena naują etapą rodo ir jos atvykimas į bičiulės vestuves.

Ketvirtadienį Lentvaryje aukso žiedus sumainė JAV gyvenantys Andrius ir Ieva Voveriai. Svečių tarpe buvo ir nuotakos draugės, tarp kurių – Oksana Pikul, atvykusi su Vaidu Akramavičiumi, bei minėtoji M. Kvietkutė. Pastaroji į šventę atvyko be antros pusės, tačiau dėl to moters šypsena veide tikrai nedingo.

Fotografams pramogų versle žinoma moteris pozavo pakilios nuotaikos ir vilkėdama šventinę violetinę suknelę, prie kurios priderino ir rausvus aukštakulnius.

Ievos Voveris ir Andriaus Voveris vestuvės

Delfi primena, kad socialiniuose tinkluose anksčiau buvo galima išvysti M. Kvietkutės antrąją pusę.

Visgi viešumoje poros nebuvo galima pastebėti. O. Pikul sūnaus gimtadienis buvo bene pirmoji proga, kai įsimylėjėliai nesivaržydami galėjo mėgautis vienas kito draugija, nesislapstant nuo fotografo blyksčių.

Anksčiau žinoma moteris pasakojo, kad su tuometiniu mylimuoju susipažino karantino metu – vyras ją užkalbino internete.

„Keisčiausias dalykas, kad aš nesu niekam atsakiusi socialiniuose tinkluose. Nekalbu apie mandagų atsakymą, kad, ačiū, malonu, bet vystyti ilgesnį pokalbį, kuris rutuliotųsi iki susitikimo – nėra to buvę. Tikriausiai, viskas įvyko dėl karantino“, – šypsojosi Monika.

Atlikėjai ne kartą teko pajusti, ką reiškia skyrybos, pavyzdžiui, iširusi santuoka su Andriumi Šedžiumi baigėsi vieša drama teismuose, todėl pastaruoju metu apie asmeninį gyvenimą M. Kvietkutė atvirauja retai.

Daugiau akimirkų iš vestuvių:


Tuoktuvių akimirkos – ir fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)