"Olialia" pretendentei buvo padarytas profesionalus makiažas ir šukuosena. Mergina fotografavosi vieno SPA centro pirtyse, gundomai pozavo berdama smėlį ant savo įdegusio kūno ir žaisdama biliardą. Šokėja įsiamžino su prabangia vakarine suknute ir maudymosi kostiumėliu.

Tuomet 22 metų Viktorija apie jos fotosesiją sukurtame vaizdo klipe pasakojo: „Esu šokėja, todėl didžiąją mano gyvenimo dalį užima sportiniai šokiai. Tačiau gyvenime norėčiau išbandyti ir kažką naujo. Tik tikrai nedainuosiu. Tačiau prisikalbėsiu ir po poros metų iš šokėjos tapsiu dainininke“.

Paklausta, kaip atrodytų jos tobula diena, ji sakė, kad tokia diena yra neatsiejama nuo šokių.

„Per savo tobulą dieną tikrai nemiegočiau iki pietų. Atsikelčiau iš ankstyvo ryto ir daug laiko praleisčiau šokių aikštelėje. O mano diena taip pat baigtųsi šokiais. Šokiai nuo saulėtekio iki saulėlydžio“, - pasakojo vėliau šokių projektuose išgarsėjusi V. Kunauskaitė-Pocienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (342)