Žinios apie Klaipėdos dramos teatro aktorės ir teatro genijaus romaną spaudoje buvo pasirodžiusios prieš septynerius metus. Moteris žurnalistams atviravo, kad jų santykiai tęsiasi ketverius metus.

Prieš keletą savaičių E. Jackaitė ir O. Koršunovas buvo pastebėti Vilniuje. Menininkai vaikščiojo po parduotuves, mielai šnekučiavosi. Kaip DELFI pasakojo šaltiniai, atrodė, kad tiek aktorė, tiek režisierius mėgavosi vienas kito draugija.

„Tarp mūsų su Oskaru visada buvo ir, tikiuosi, išliks ypatingas ryšys. Mes susipažinome prieš vienuolika metų. Tada jis Klaipėdoje statė spektaklį „Šaltas vaikas“, kuriame ir aš vaidinau. Mūsų santykiai visada buvo šilti ir draugiški. Trečiadienį susitikome Klaipėdoje, jo spektaklyje „Ugnies veidas“. Po to kartu vakarieniavome ir aptarinėjome naują spektaklį, kuriame man jis siūlo vaidinti. Nėra čia jokių dramų ar intrigų“, – DELFI sakė E. Jackaitė.

Eglė Jackaitė ir Oskaras Koršunovas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)