Fotomenininkė jau yra įamžinusi ne vieną garsią moterį, vilkinčią originalią vestuvinę suknelę netradicinėje aplinkoje.

„Ji išsirenka labai skirtingas nuotakas, skirtingus charakterius. Viktorijai jau anksčiau yra pozavusios Kristina ir Gintarė (Kristina Ivanova ir Gintarė Valaitytė - DELFI). Norėjau netipinio makiažo ir šukuosenos. Nenorėjau banguotų plaukų. Savęs neįsivaizduočiau su pūstu tortuku ant juosmens tuoktuvių dieną. Nepabijojau eksperimentuoti ir pasirinkau nuotakos suknelę, labai panašią į tą, kurią savo vestuvių metu vilkėjo Kate Moss. Šios suknelės yra iš „Salono R“. Man reikėjo pasipuošti originaliai – po fotosesijos pasakojo Ieva Stasiulevičiūtė.
Ieva Stasiulevičiūtė

Paklausta, kodėl nusprendė pati į 26-ąjį „Silver Sky“ aukštą atsigabenti plastikinį oranžinį manekeną ir pozuoti greta jo, I. Stasiulevičiūtė pasakojo, jog ši idėja atspindi jos nuomonę apie tradicines vestuves.

„Dauguma vestuvių – butaforinė šventė kitiems. Šią idėją sugalvojau pati, manekeną užsikėliau net į 26-ą aukštą. Nesinorėjo tiesiog gražiai atsistoti prie sienos ir nusifotografuoti. Susipakavau sau jaunikį į maišą ir nusinešiau tuoktis“, – besišypsodama DELFI pasakojo Ieva.

Viktorija Kuhlins ir Ieva Stasiulevičiūtė

Fotosesijos metu Ieva pozavo sėdėdama prie stalelio, ant kurio puikavosi tortas. Juo I. Stasiulevičiūtė vaišino savo „išrinktąjį“. Manekenas, tiksliau, viršutinė jo pusė taip pat „sėdėjo“ su nuotaka prie šventinio stalo.

„O dabar plastmasinį jaunikį - į bagažinę, o į filmo premjerą - su kitu“, – juokdamasi po fotosesijos kalbėjo Ieva Stasiulevičiūtė.

Ievos Stasiulevičiūtės fotosesija – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)