Kalbintas garsus režisierius teigė, kad tai gali būti susiję su jo veikla dėl Ukrainos bei garsiai radijo laidose, socialiniuose tinkluose skleidžiamos pozicijos.

„Kažkodėl manau, kad čia yra Rusijai lojalių žmonių veikimas, bandymas kiršint, gąsdinti, kelti nereikalingas visuomenei aistras“, – kalbėdamas su Delfi svarstė žurnalistas.

Anot jo, tai nebe hibridinis karas: „Matome, kad viskas vyksta tiesiogiai. Aš savo pavyzdžiu pastebiu, kad karas ne tik Ukrainoje, o jis giliai šliaužia ir pas mus.“

Pasiteiravus, ar pastebėjo, kada jo tvora buvo apipilta dažais, R. Bružas papasakojo, kad tai įvyko ryte, kai jis ruošėsi važiuoti į darbą.

Raudonais dažais apipilta Rimo Bružo tvora

„Pamačiau, kad apipilta ir viskas buvo aišku. Prieš tai kelias savaites sulaukdavau pakankamai vaikiškų, primityvių, vulgarių ir su įvairiomis šlykšybėmis grasinimų. Tie dalykai yra tiesiogiai susiję“, – svarstė jis.

Delfi žurnalistas taip pat atskleidė, kad dėl šio išpuolio jau kreipėsi į teisėsaugą.

„Bendrauju su specialiomis tarnybomis, policija. Vadovaujuosi jų pateiktomis instrukcijomis. Manau, kad mes gyvename stipresnėje valstybėje, nei mūsų priešui atrodo. Aš pasitikiu policija, saugumo tarnybomis“, – patikino jis.

Visgi R. Bružas mano, kad šie bandymai išgąsdinti neturėtų veikti visuomenės.

Nu ir kas, kad atėjo? Mūsų namų adresai nėra kažkokia kvalifikuota informacija. Jie taip veikia, taip supranta, toks jų rusiškas pasaulis“, – Delfi kalbėjo R. Bružas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)