„Pati neseniai sužinojau apie naują darbą. Kol kas tik pakalbėjom su prodiuseriais. Man pačiai iki galo neaiški laidos idėja. Nors norėtųsi iš anksto žinoti, kur kišu kojas...“, – kalbėjo ji bei pridūrė netrukus ketinanti vykti į dar vieną pokalbį su prodiuseriais prieš pirmąjį filmavimą bei išsiaiškinti, kokie reikalavimai bus keliami jai – naujai laidos vedėjai.

Pasiteiravus, kaip vertina pasiūlymą, atlikėja džiaugėsi, jog televizijoje turės veiklos ir vasarą, kai visi šou pasibaigus sezonui aprimsta, tačiau šiek tiek nerimauja, kaip pavyks suderinti filmavimus su jau suplanuotais „69 danguje“ koncertais. Anot N. Parigytės, šią vasarą žinoma grupė planuoja koncertuoti „rekordiškai daug – net tris kartus per savaitę“.

„Labai džiaugiuosi, kad laida bus pramoginė ir susijusi su kaimu. Kaimas man labai imponuoja, o ypatingai vasarą... kaimas, gamta ir vasara, ar gali būti geriau“, – DELFI kalbėjo Nijolė.

„Lietuvos ūkininkai nuo seno garsėja savo darbštumu, kantrybe ir didele širdimi. Tačiau per kasdienius darbus dažnai nelieka laiko tos Vienintelės paieškoms. Projektas „Ūkininkas ieško žmonos“ skuba padėti vienišiams susirasti antrąją pusę ir tapti ne tik laimingiems, bet ir žinomiems. Darbštuoliai! Nors kartą gyvenime pamirškite drovumą <...> ir paverskite šią vasarą romantiškiausia savo gyvenime“, – populiaraus projekto koncepciją atskleidžia prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Projekte dalyvaujantys ūkininkai turės unikalią galimybę susipažinti su įvairiomis ir taip pat vienišomis moterimis, dalyvauti pasimatymuose, o labiausiai patikusias kandidates pasikviesti į savo ūkį. Be to, projekto rengėjai naujoms poroms dovanos romantiškas keliones į egzotiškus kraštus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją