„Mano miesto suoliukas“ – tai socialinis labdaros projektas, kuris suteikia galimybę visiems norintiems fiziniams ir juridiniams asmenims savo miestui padovanoti vardinį suoliuką ir tuo pačiu paremti „SOS Vaikų Kaimai“ globojamus vaikus.

Deivio ir Renatos Norvilų šeima džiaugėsi, kad gali prisidėti prie tokios gražios iniciatyvos: „Smagu, kad galime papuošti miestą, o dalis pelno keliaus vaikučiams, kuriuos globoja SOS vaikų kaimai“.
Žinomą šeimą ir organizatorius pradžiugino praeivių reakcija: „Patys girdėjome ir matėme žmonių reakciją – tai geros emocijos ir šypsenos. Tad ne tik padedame vaikučiams, bet ir praeiviams teikiame gražias emocijas“, – sakė Deivis.

Pasirinktą užrašą Renata komentavo: „Šis užrašas gali kažką paskatinti niokoti suoliuką, bet tikimės, kad tas niokojimas bus dažnas sėdėjimas. Norime dovanoti tik geras emocijas visiems praeiviams“.

Organizatoriai ir Norvilų šeima kviečia ir kitus norinčius dalyvauti projekte bei įsigyti suoliuką, kuriame galima įamžinti svarbius žodžius, palinkėjimus ar rėmėjo logotipą. Daugiau informacijos - svetainėje.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)